Címke: baleset megelőzés
Hirdetés
Győr+ 2023.09.11.

Vidám közlekedési nap a Dunakapu téren

A Győri Rendőrkapitányság közlekedési és baleset-megelőzési szakemberei Győr belvárosában előadással és játékos vetélkedőkkel hívták fel a lakosság figyelmét a biztonságos közlekedésre.

Havassy Anna Katalin 2023.01.24.

A kölcsönös bizalomra épít a rendőrfőkapitány

Hagyományteremtő találkozóra hívta dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, Győr-Moson-Sopron Vármegye rendőrfőkapitánya a sajtó képviselőit kedden. A kötetlen hangulatú beszélgetésen a legfontosabb kérés az volt: alakuljon ki egy jó, kölcsönös bizalomra épülő kapcsolat a rendőrség és a média munkatársai között.

Győr+ 2022.06.13.

Holnap kezdődik a Zebra-terv akció!

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága „Zebra” terv elnevezésű baleset-megelőzési akciót hirdetett 2022. június 14-16. közötti időszakban . Az akció célja, hogy a közlekedés legvédtelenebb résztvevőire, a gyalogosokra hívja fel a figyelmet.

J. Kovács Andrea 2022.05.28.

Közlekedik a család

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre hívták a szülőket és a gyermekeket szombat délelőtt a rendőrök. A nyertes család továbbjut az országos döntőbe, ahol a fődíj egy Škoda személygépkocsi. Számos egyéb ajándék is várja a nevezőket, ám az is nyer, aki nem kap tárgyjutalmat. Jobban, ügyesebben, megfontoltabban fog közlekedni, ráadásul közös élményekkel gazdagodik a család.

Németh Boglárka 2022.04.07.

Megyei fordulóhoz ért a baleset-megelőzési verseny

Csütörtökön rendezték meg a Szövetség utcai rendőrkapitányság telephelyén a Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupájának megyei fordulóját. A verseny városi fordulójából csak a legjobbak jutottak tovább. A diákok három kategóriában: bicikli, segédmotoros kerékpár és autó mezőnyökben mérhették össze tudásukat.

ZKA 2021.09.17.

Reptéri út: „Felszállási engedély” megadva

Több, mint 800 millió forintból elindult a Reptéri út 2. ütem útburkolat felújítása és a kerékpárút építése. Erről Győr polgármestere, két országgyűlési képviselője és Gyárváros önkormányzati képviselője számoltak be pénteken.

Győr+ 2021.07.26.

Előzzük meg a kerékpáros baleseteket!

Sajnos még mindig sok a kerékpáros baleset Győr-Moson-Sopron megyében, így Győrben is. Legutóbb szombaton, sajnos halállal végződött egy ütközés. Hogy ne legyen több megelőzhető tragédia, a rendőrség összegyűjtötte a biciklis közlekedés szabályait.

Hirdetés