Címke: baleset megelőzés
Hirdetés
Győr+ 2022.06.13.

Holnap kezdődik a Zebra-terv akció!

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága „Zebra” terv elnevezésű baleset-megelőzési akciót hirdetett 2022. június 14-16. közötti időszakban . Az akció célja, hogy a közlekedés legvédtelenebb résztvevőire, a gyalogosokra hívja fel a figyelmet.

J. Kovács Andrea 2022.05.28.

Közlekedik a család

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre hívták a szülőket és a gyermekeket szombat délelőtt a rendőrök. A nyertes család továbbjut az országos döntőbe, ahol a fődíj egy Škoda személygépkocsi. Számos egyéb ajándék is várja a nevezőket, ám az is nyer, aki nem kap tárgyjutalmat. Jobban, ügyesebben, megfontoltabban fog közlekedni, ráadásul közös élményekkel gazdagodik a család.

Németh Boglárka 2022.04.07.

Megyei fordulóhoz ért a baleset-megelőzési verseny

Csütörtökön rendezték meg a Szövetség utcai rendőrkapitányság telephelyén a Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupájának megyei fordulóját. A verseny városi fordulójából csak a legjobbak jutottak tovább. A diákok három kategóriában: bicikli, segédmotoros kerékpár és autó mezőnyökben mérhették össze tudásukat.

ZKA 2021.09.17.

Reptéri út: „Felszállási engedély” megadva

Több, mint 800 millió forintból elindult a Reptéri út 2. ütem útburkolat felújítása és a kerékpárút építése. Erről Győr polgármestere, két országgyűlési képviselője és Gyárváros önkormányzati képviselője számoltak be pénteken.

Győr+ 2021.07.26.

Előzzük meg a kerékpáros baleseteket!

Sajnos még mindig sok a kerékpáros baleset Győr-Moson-Sopron megyében, így Győrben is. Legutóbb szombaton, sajnos halállal végződött egy ütközés. Hogy ne legyen több megelőzhető tragédia, a rendőrség összegyűjtötte a biciklis közlekedés szabályait.

Győr+ 2021.07.08.

Figyeljünk jobban a bringásokra!

Az elmúlt 24 órában két biciklis is megsérült, mivel számukra a járművezetők nem adták meg a kötelező elsőbbséget. – közölte a rendőrség.

Győr+ 2021.07.07.

Csoda, hogy túlélték! Ne légy felelőtlen, az utakon se!

Múlt szombat este az M1-es autópálya komáromi szakaszán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon egy román rendszámú személyautó ráfutott egy kisteherautóra. Ami ez után történt, az mind a mai napig érthetetlen és felfoghatatlan felelőség. Szerencsére tragédia nem történt, reméljük mindenki tanul az elképesztő videóból!

Hirdetés