Hirdetés
Címke: baleset megelőzés
Hirdetés
Győr+ 2021.07.08.

Figyeljünk jobban a bringásokra!

Az elmúlt 24 órában két biciklis is megsérült, mivel számukra a járművezetők nem adták meg a kötelező elsőbbséget. – közölte a rendőrség.

Győr+ 2021.07.07.

Csoda, hogy túlélték! Ne légy felelőtlen, az utakon se!

Múlt szombat este az M1-es autópálya komáromi szakaszán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon egy román rendszámú személyautó ráfutott egy kisteherautóra. Ami ez után történt, az mind a mai napig érthetetlen és felfoghatatlan felelőség. Szerencsére tragédia nem történt, reméljük mindenki tanul az elképesztő videóból!

Havassy Anna Katalin 2021.06.27.

Elég volt a felelőtlen közlekedésből!

A koronavírus-járvány miatti korlátozásokat feloldották, tart a nyári szünet is. S bár javulnak a baleseti statisztikák, egyetlen életnek sem szabadna megszakadnia a közlekedés során. Major Richárd rendőr főtörzsőrmester, baleset-helyszínelő közelről lát mindent, csalódottsága pedig érthető. Rajtunk múlik, lesz-e változás...

Győr+ 2021.05.10.

Jön a „Zebra terv”, vigyázzunk egymásra!

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2021. május 11–13. közötti időszakra hirdette meg a „Zebra terv” elnevezésű balesetmegelőzési ellenőrzését a gyalogosok, mint védtelen közlekedők biztonságára fókuszálva.

Győr+ 2021.02.22.

Ne pánikolj a gyorsforgalmi utakon se!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt időszakban két videót is közzétett, amelyen az autósok, miután eltévesztettek egy fel- vagy lehajtót egy forgalmas gyorsforgalmi úton, jól láthatóan bepánikolva a lehető legrosszabb döntéseket hozták: megfordultak vagy visszatolattak. De nemcsak a közútkezelőnek vannak ilyen felvételei, számos közösségi felületen lehet ilyen videókat találni. Pedig van biztonságosabb megoldás is, erre hívja fel a figyelmet a társaság.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat