Címke: babavárás
Hirdetés
Győr+ 2023.05.26.

Otthonteremtés támogatással? Ezekre a határidőkre figyeljen!

Kedvezőbb helyzetbe kerültek az otthonteremtési támogatásokkal élő családok, ugyanis nemrégiben többféle változás, enyhítés is életbe lépett a betartandó határidők tekintetében. Az igénylés sikerességéhez és a támogatások feltételeinek teljesüléséhez szükséges legfontosabb tudnivalókat a Credipass pénzügyi szakértői foglalták össze.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.17.

Több mint 100 program a legcukibb fesztiválon

Május 21-e és 27-e között immár negyedik alkalommal rendezik meg az ötletgazdák a Győribaba Fesztivált. A programsorozat összefoglal minden családtervezéssel, várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal és gyermekneveléssel kapcsolatos foglalkozást, fejlesztést és szolgáltatást. A rendezvény egyik leglátványosabb eleme idén is a babakocsi felvonulás lesz.

Csollán Tamara 2023.03.31.

Babát vár Dallos Bogi

Az örömhírt a győri születésű énekesnő osztotta meg Facebook oldalán.

Bajzát Zsuzsi 2023.01.30.

Nem jön a baba – ismeretterjesztő és érzékenyítő beszélgetések, Bajzát Zsuzsi vezetésével

Amikor egy pár úgy dönt, hogy családot alapít, akkor először szinte mindenkinek ugyan az a kép sejlik fel a szeme előtt. Szerelmes ölelések, boldog felismerés, meghitt várandósság, aztán pedig önfeledt babakacaj, ami csordultig tölti a szíveket. De mi van akkor, amikor ez nem megy ennyire simán? Sőt. Ma hazánkban csaknem minden ötödik párnak szembe kell néznie a meddőség problémájával. Rájuk milyen jövő vár? Létezik alternatív happy end? A Győr+Este új, 10 részes sorozatában ezt a kérdést járjuk körbe.

Szigeti Sándor 2022.06.05.

Húsz éve mentik a koraszülött kis hősöket

Kevés csodálatosabb dolog van annál, mint megmenteni egy éppen csak világra jött, csöppnyi életet. És nincs nehezebb, mint amikor el kell búcsúzni egy babától. Az „Egészséges Újszülöttekért Alapítvány Kisalföld” kereken 20 éve küzd a koraszülöttekért. Orvosok, mentők és ápolók dolgoznak közösen a csöppségekért és az érintett családokért.

Győr+ 2022.05.20.

Idén is keresik az év védőnőjét!

A magyar családok számára a védőnők nyújtják a legfőbb támaszt, hiszen ők azok, akik több mint 105 éve a szülők szakmai segítői és támogatói. Felkészítik őket a kicsi érkezésére, tanácsokat adnak a gyermekneveléssel kapcsolatban, és vigyáznak a baba, illetve az édesanya egészségére. Munkájukat, áldozatos tevékenységüket a Magyar Védőnők Egyesülete ezúttal is az Év Védőnője díjjal ismeri el. A szülők és a hozzátartozók a korábbi évekhez hasonlóan idén is szavazhatnak a kedvenc védőnőjükre közönségdíj kategóriában.

Pécskai István 2022.03.12.

Szőcs anyaként is a legjobb szeretne lenni

A jövőben már nemcsak a futballpályán, hanem anyaként is helyt kell állnia az ETO FC női csapatát erősítő Szőcs Rékának. A 99-szeres magyar válogatott kapus a nyárra várja születendő gyermekét. Klubja így az elkövetkezendő időszakban nem számíthat a focista játékára, aki utánpótlásedzőként sem tudja segíteni az ETO-t a továbbiakban.

Hirdetés