Hirdetés
Címke: Baba
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2022.05.26.

Egy fesztivál a babákért, a családokért

Új arculattal, tematikus napokkal rendezik meg idén a korábbi Győri Születés Hete Fesztivált, mely 2022-ben Győribaba Fesztivál néven várja a családokat május 29-e és június 4-e között. A program a hagyományokhoz hűen babakocsi felvonulással indul a belvárosban.

Győr+ 2022.05.20.

Idén is keresik az év védőnőjét!

A magyar családok számára a védőnők nyújtják a legfőbb támaszt, hiszen ők azok, akik több mint 105 éve a szülők szakmai segítői és támogatói. Felkészítik őket a kicsi érkezésére, tanácsokat adnak a gyermekneveléssel kapcsolatban, és vigyáznak a baba, illetve az édesanya egészségére. Munkájukat, áldozatos tevékenységüket a Magyar Védőnők Egyesülete ezúttal is az Év Védőnője díjjal ismeri el. A szülők és a hozzátartozók a korábbi évekhez hasonlóan idén is szavazhatnak a kedvenc védőnőjükre közönségdíj kategóriában.

Tóth Vivien 2021.10.20.

Akiknek előbb érdemes bejelenteni a terhességet, mint néhány rokonnak

Az első pozitív teszt utáni örömmámort hamar felváltja az aggódás, hogy a terhességet mikor érdemes bejelenteni a családnak, barátoknak, munkatársaknak. Ez valóban a szülők egyéni döntése, azonban bizonyos, a rendszeresen látogatott szakembereknek minél hamarabb be kell jelenteni a várandósságot.

Németh Boglárka 2021.09.24.

Győr a babák fővárosa

Idén ismét Győr ad otthont az Országos Baba-és Mackókiállításnak, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében a Zichy-palotában, amely a sorban már a huszonnegyedik lesz. A kiállítás főként a Bababarátok Egyesülete által meghirdetett versenyre beküldött munkákból áll.

Tóth Vivien 2021.07.08.

Túlélő tippek kánikulában a babával

A nagy hőség a babákat még jobban megviseli, mint a felnőtteket. Éjszakai ébredések, étvágytalanság, nyűgösség kíséri a napjainkat ilyenkor, ami mindkét félnek nagyon megterhelő. Kánikula tippek következnek, amik segítenek átvészelni a hőség okozta kellemetlenségeket mind a szülőnek, mind a babának.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat