Címke: Baba
Hirdetés
Pulai Sarolta 2023.08.17.

Pelenkázó pontot alakítottak ki a Kisfaludy Könyvtárban

Hiánypótló beruházást adtak át csütörtök délelőtt a Kisfaludy Könyvtárban. A győri belvárosban először alakítottak ki Pelenkázó pontot, amelyet nyitvatartási időben bármely kisgyerekes család használhat.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.06.11.

A gyirmóti rongybabakészítő

Gyirmót egyik csendes utcájában a családja és félszáz baba társaságában él Barcsayné Németh Hedvig. A nyugdíjas történelem-tanárnő szívesen mesélt magáról és a napjait kitöltő hobbijáról, a babakészítésről.

Bajzát Zsuzsi 2023.05.03.

“Apa szeretnék lenni!”

Három nagyon erős férfi, három nagybetűs APA lesz Bajzát Zsuzsi vendége május 4-én és május 11-én a Győr+Estében. Az uraknak más a foglalkozásunk, a lakóhelyük, a koruk, de egy dolog mégiscsak közös bennük, mindannyian rengeteget küzdöttek azért, hogy édesapák lehessenek. 

Pécskai István 2023.04.05.

Támogatókat keres a Győribaba Fesztivál

Május 21. és 27. között rendezik idén a Győribaba Fesztivált. A szervezést és az anyagi forrásokat illetően is támogatásban bíznak az ötletgazdák. A témáról Hídvégi-Vas Éva, a fesztivál főszervezője, a Győribaba portál üzemeltetője és Róna Bálint, az Árkád Győr Bevásárlóközpont centermenedzsere beszélt a Győr+ Reggeliben.

Bajzát Zsuzsi 2023.04.05.

Az egyik legnehezebb témáról – felnőttesen

“Ha egy évig nem tud valaki teherbe esni, akkor ő hivatalosan is meddő.” Kemény mondatokból nem lesz hiány a Nem jön a baba című műsor harmadik adásában.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt. 2022.11.28.

Baba érkezett a Pannon-Víz családba

A Pannon-Víz Zrt. vezetése számára az alapfeladat ellátása mellett fontos a dolgozóink megbecsülése és családok támogatása. Ezt a szeptemberben elnyert családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsítvány is tükröz. 

Hirdetés