Címke: atomerőmű
Hirdetés
Győr+ 2022.03.28.

Több mint tízezer hektár erdő ég Csernobilnál

Több mint tízezer hektár erdő áll lángokban a csernobili atomerőmű körüli, úgynevezett tiltott zónában a térségben zajló harci cselekmények miatt - közölte Ljudmila Denyiszova ukrán emberi jogi biztos, akit az Ukrajinszka Pravda hírportál idézett.

MTI 2022.03.14.

Ismét megszakadt a csernobili atomerőmű áramellátása

Az orosz erők ismét megrongálták a csernobili atomerőművet és a közelében fekvő Szlavutics várost ellátó villamosvezetéket, nem sokkal azután, hogy ukrán szakemberek megjavították - közölte hétfőn az Enerhoatom ukrán állami atomipari vállalat sajtószolgálata.

MTI 2022.03.11.

Nincs kapcsolat Csernobillal, találat ért egy kísérleti atomreaktor épületet

Az ukrán parlament arról adott hírt, hogy az orosz erők Harkovban tüzérségi tűz alá vettek egy kutatóintézetet, ahol egy kísérleti atomreaktor is található. A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) Bécsben közleményt adott ki, amely szerint az ukrán vezetés arról értesítette, hogy immár minden kapcsolata megszűnt az egykori csernobili atomerőművel.

Győr+ 2022.03.11.

Három újabb várost vett az ellenőrzése alá a szakadár hadsereg – cikkünk frissül!

Zelenszkij ismét azzal vádolta az országát támadó orosz erőket, hogy megsértik a humanitárius folyosók működését biztosító tűzszünetet Mariupolnál és Volnovahánál. Megszűnt a kapcsolat Csernobillal, és találat ért egy kísérleti atomreaktor épületet. Pénteken is olvassák folyamatosan frissülő hírfolyamunkat, hiszen ma is közvetítünk a háború eseményeiről.

Győr+ 2022.03.09.

Bizonytalanság van Csernobil körül – cikkünk frissül!

Az egykori ukrán atomerőmű, Csernobil egyre inkább elszigetelődik a külvilágtól, mióta az orosz egységek elfoglalták - közölte kedden a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ). Közben hajnalban robbanások történtek az ukrán fővárosban. Szerdán is beszámolunk a háború eseményeiről, kövesse folyamatosan frissülő tudósításunkat.

Győr+ 2022.03.04.

Orosz kézen a zaporizzsjai atomerőmű

Az orosz hadsereg átvette az ellenőrzést a zaporizzsjai atomerőmű felett - közölte a RIA Novosztyi orosz hírügynökség pénteken az ukrán nukleáris szabályozási felügyeletre hivatkozva.

Győr+ 2022.03.04.

140 ezer menekült érkezett már Magyarországra

Kigyulladt péntek hajnalban az Ukrajna délkeleti részén fekvő zaporizzsjai területen található atomerőmű az orosz csapatok támadását követően - közölte a létesítménynek otthont adó Enerhodar polgármestere. Pénteken is folyamatosan beszámolunk a háború történéseiről, kövesse figyelemmel folyamatosan frissülő hírfolyamunkat.

Hirdetés