Címke: Arrabona Állásbörze
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.22.

Kevesebb kiállító, több érdeklődő

A korábbiakhoz képest kevesebb volt a kiállító, de jóval több az álláskereső a pénteki Arrabona Állásbörzén. Erről számolt be a program főszervezője a Győr Plusznak. Battyányi Csaba kiemelte, a magyar gazdaság a korábbi felívelés után egy kicsit lelassított, ez csapódik most le a munkaerőpiacon is. 24 cég, több száz ajánlattal várta az érdeklődőket az állásbörzén, ahol rekord számban jártak álláskeresők, Győrből és mintegy 30 kilométeres vonzáskörzetéből.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.09.22.

Állásbörze: munka van bőven, meg érdeklődő is

Munkalehetőség van bőven és érdeklődő is rengeteg, rekord létszám, több mint 2000 ember járt pénteken az ETO Park Hotelban megrendezett Arrabona Állásbörzén. A program főszervezője a Győr Plusznak azt mondta, érezhetően komoly munkaerőhiány van a hazai munkaerőpiacon, ezért egyre több cég és vállalkozás, harmadik világbeli dolgozókkal tölti fel a hiányzó létszámot. A magyar munkakeresők jó helyzetben vannak, mert még válogathatnak is a lehetőségek között, ahogy ezt a pénteki állásbörzén, meg is tették.

Arrabona Állásbörze 2023.09.19.

A hatékony önéletrajz titkai

Tanácstalan vagy, hogy milyen egy jó önéletrajz és az internetes útvesztőkben teljesen elvesztél? Nos, van egy jó hírünk! Segítünk, hogy eredményesebben indulhass harcba álmaid munkájáért!

Arrabona Állásbörze 2023.09.13.

Mit kérdezz meg az állásbörzén?

Ahhoz, hogy igazán eredményes és sikeres legyél az állásbörzén nélkülözhetetlen az alapos felkészülés. Lényeges, hogy ne „csak” a kiállító cégek bemutatkozásait, álláshirdetéseit nézd át, hanem megfelelő kérdésekkel is készülj.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.25.

Börze a parkban közel 400 állásajánlattal

Közel 400 állásajánlattal várták az érdeklődőket az ETO Parkban az 5. Arrabona Állásbörzén. A korábbiakhoz képest tovább nőtt a kiállítók száma, a programra pedig az előzetes regisztrációk szerint 1000-nél is több látogatót vártak.

Hirdetés