Nagy az érdeklődés

Börze a parkban közel 400 állásajánlattal

Fotó: Zombai-Kovács Ákos
Zombai-Kovács Ákos
2022.03.25. 12:06

Közel 400 állásajánlattal várták az érdeklődőket az ETO Parkban az 5. Arrabona Állásbörzén. A korábbiakhoz képest tovább nőtt a kiállítók száma, a programra pedig az előzetes regisztrációk szerint 1000-nél is több látogatót vártak.

Hirdetés

Kiállítókkal telt meg pénteken az ETO Park, az immár ötödik Arrabona Állásbörzére a korábbinál is több cég érkezett, hogy közel 400 állásajánlattal csábítsa az embereket.

A program főszervezője szerint a személyes találkozás jóval többet ér, mint egy beadott önéletrajz, a találkozás a jövendőbeli munkaadóval általában sikeres vállalkozásnak bizonyul. „Az a hitvallásunk, hogy a személyes találkozás jóval többet ér, mint egy önéletrajz, talán ez a börzénk sikerének egyik titka, hiszen évről-évre egyre több kiállító és látogató is érkezik az ETO Parkba” – mondta Battyányi Csaba, az Arrabona Állásbörze főszervezője.

Az állásbörzén már visszajáró vendég Gyárváros önkormányzati képviselője is. Hajtó Péter örül neki, hogy népszerű a program, érezhető, hogy fejlődik a város és fejlődik az ETO Park is. Ez sok álláslehetőséget biztosít most és a jövőben is, fogalmazott a képviselő. „Szimbolikus a helyszín, hiszen fejlődik az ETO Park, ahol az Aldi az első betelepülő, de ugyanez mondható el Győrről is, hiszen Simon Róbert Balázs és Kara Ákos országgyűlési képviselők hathatós segítségével, komoly kormányzati támogatással bővítjük az ipari parkot, ahol újabb cégek települhetnek le, rengeteg új munkahelyet teremtve ezzel” – hangsúlyozta Hajtó Péter. „Szerencsére a városban régóta nagyon alacsony a munkanélküliség, de a sok álláslehetőségnek köszönhetően a munkavállalók válogathatnak és megkérhetik a munkájuk árát” – emelte ki az önkormányzati képviselő. Ha a munkavállalóknak jól megy, akkor jól megy Győrnek is, ezért is van komoly létjogosultsága az Arrabona Állásbörzének, itt Gyárvárosban” – zárta Hajtó Péter.     

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Arrabona Állásbörze | #ETO Park |