Címke: Aréna Piac
Hirdetés
HAK 2024.03.29.

Húsvét vasárnap is lesz Aréna Piac

Sokan kérdezték a közösségi médiában, hogy vajon húsvét vasárnap is lesz-e piac a megszokott helyen, az Audi Aréna murvás parkolójában. Nos, ma a válasz is megérkezett: lesz!

Havassy Anna Katalin 2024.03.10.

Az Aréna Piacon is nagyon várják az igazi tavaszt

Nem volt kemény telünk, a tavasz pedig már februárban kacsingatott ránk. Gyorsan elő is kerültek a könnyebb kabátok, szívtuk magunkba a napsütést. A győri Aréna Piac látogatószáma is megugrott a kellemes időben, s bár március 10-én borús volt az ég, a tavasz és a húsvét közelsége már látható és kézzelfogható volt.

Havassy Anna Katalin 2023.03.26.

Lendületben az Aréna Piac

A győriek szeretnek piacra járni, ehhez kétség nem férhet. S már azt is egyre inkább megszokják, hogy a közkedvelt ETO Park parkolóból az Audi Aréna mellé költözött a vasárnapi kirakodóvásár. A tavaszias idő sokakat csalogatott ki március 26-án is, a palánták, friss zöldségek egyre kelendőbbek az egész évben megszokott árukészletek mellett.

Győr+ 2022.06.17.

Kérésre változtattak az Aréna Piacon

Harmadik vasárnap lesz már az előttünk álló, amikor az egykori ETO Park piac az Audi Aréna melletti parkolóban várja az árusokat és a vásárlókat. Most a hivatalos Facebook oldalukon jelentettek be egy sokak számára vélhetően örömteli változtatást.

Havassy Anna Katalin 2022.06.05.

Még szokni kell a ma megnyílt új piacot Győrben

Régóta téma volt már, hogy költözik az ETO Park Piac, az új helyszín pedig az Audi Aréna murvás parkolója lesz. Az első nap épp pünkösdvasárnapra esett, s már most sokan voltak kíváncsiak, milyen is az új, immár Aréna Piac néven futó kirakodóvásár. A Győr+ is ott volt a debütáláson.

Szigeti Sándor 2022.05.27.

Jövő héttől új helyen az ETO-piac

Június első vasárnapjától már új helyszínen, az Audi Aréna parkolójában várja látogatóit Győr legnépszerűbb vására. A részletekről Zsolnai Antalt, az ETO-piacot üzemeltető Boiade Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Hirdetés