Jövő héttől új helyen az ETO-piac

Illusztráció: ETO Park Piac Facebook
Szigeti Sándor
2022.05.27. 13:31

Június első vasárnapjától már új helyszínen, az Audi Aréna parkolójában várja látogatóit Győr legnépszerűbb vására. A részletekről Zsolnai Antalt, az ETO-piacot üzemeltető Boiade Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Minden készen áll a kezdésre?

Örömmel mondhatom, hogy igen. A szerződéseket aláírtuk és az engedélyek beszerzése is rendben megtörtént. Május 29-én lesz utoljára vásár az ETO Parknál. Egy hétre rá, június 5-én vasárnap már az új helyen, az Audi Aréna parkolójában nyitunk. Ez egy kellően nagy terület, nincs messze a korábbi helyszíntől és a buszközlekedés is megoldott. Egyetlen hétvége sem telik el tehát piac nélkül.

Mire számíthatnak a vásárlók?

Csak a helyszín változik, a többi jól megszokott dolog nem. Velünk tartanak az árusaink és reményeink szerint a közönség is. Ezután is reggel hat és délután egy óra között várjuk a látogatókat. Az Aréna melletti terület murvás részén alakítjuk ki az eladóterületet. Az aszfaltozott részen, valamint az Aréna mögötti területen kapnak helyet a vásárlói parkolók. A közlekedők számára fontos információ, hogy a Tóth László utca a vásár ideje alatt el zárva lesz a forgalom elől, kivéve természetesen a tömegközlekedést.

A név megmarad?

A helyszínnel együtt nevet is váltunk: Aréna Piac néven folytatjuk tovább. Aki értesülni szeretne a legfrissebb információkról, Aréna Piac néven talál meg bennünket a Facebookon. Bízunk benne, hogy az új helyszín ugyanolyan népszerű lesz, mint az előző. Mindenkit nagy szeretettel várunk a folytatásban az Audi Arénánál!

Kapcsolódó témák: #Aréna Piac | #eto piac | #Győr |