Címke: Aqua Sportközpont
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.06.24.

Újra nyitva az Aqua Sportközpont 50 méteres medencéje

Komoly energiahatékonysági munkálatokat követően szombat reggel 6 órától újra megnyithatott az Aqua Sportközpont 50 méteres medencéje. Ezt a helyszínen jelentette be Győr polgármestere. Dr. Dézsi Csaba András elmondta, a medence elavult halogén megvilágítását kellett LED-esre cserélni, ami jóval kevesebb energiát használ, mint a korábbi világítás.

Győr+ 2023.06.19.

Aqua Sportközpont: ismét úszhatunk a 50 méteres medencében

Az új, energiatakarékos világítótesteket is beüzemelték, ezzel a felújítási munkálatok befejeződtek az Aqua Sportközpont Győrben. Az 50 méteres medence feltöltését megkezdték, s várhatóan június 24-én újra birtokba vehetik az úszni vágyók.

Farkas Mónika 2023.04.02.

Fergetes zenei bolondozás az Aqua Sportközpontban

Száraz tónak nedves partján nem a békák kuruttyoltak, hanem a Győri Filharmonikusok muzsikáltak, méghozzá nem is akárhogyan. Három év kihagyás után a művészek ismét visszatértek a kiváló akusztikájú koncerthelyszínre, a zenekar bolondok napján újra megtöltötte az Aqua Sportközpontot.

Kárpát Zsolt 2023.03.31.

GYFZ: még soha nem próbáltunk üres medencében

Víz felett már igen, üres medencében azonban még nem játszott a Győri Filharmonikus Zenekar. Az együttes különleges április elsejei koncertjét az Aqua Sportközpontban tartja.

Farkas Mónika 2023.03.18.

Száraz tónak nedves partján

…nem a békák, hanem a Győri Filharmonikusok muzsikálnak. Ez nem egy áprilisi tréfa, hanem a zenekar bolondok napi koncertje az Aqua Sportközpontban. Pár év kihagyás után a művészek ismét visszatérnek a kiváló akusztikájú koncerthelyszínre.

Győr+ 2023.02.20.

Vizet cserélnek a sátras medencében

A Győr Projekt Kft. közlése szerint február 24-től néhány napon keresztül nem használhatják majd az Aqua Sportközpont sátras medencéjét a látogatók.

Pécskai István 2023.02.11.

Megnyílt a tanmedence az Aqua Sportközpontban

Február 6-án megnyílt, s azóta várja az úszni vágyókat az Aqua Sportközpont tanmedencéje. A 10 méter széles, 16 m hosszú, 90 centiméter mély, 33 fokos vízzel rendelkező medence környezetét korszerűsítették, kicserélték fölötte a LED-izzókat. Hétfőtől tehát kifogástalan körülmények között sportolhatnak a létesítménybe érkezők, akik az öltözőket is használhatják.

Győr+ 2023.02.08.

Úszni, vagy nem úszni? Ez itt a kérdés…

Hétfőn megnyílt az úszni tanulók előtt az Aqua Sportközpont tanmedencéje, újraindulhatott a tanmedencében az úszásoktatás - ez adta a Nyakkendő nélkül című műsorunk következő adásának témáját.

Hirdetés