Címke: Aqua Sportközpont
Hirdetés
hirdetés
Farkas Mónika 2023.03.18.

Száraz tónak nedves partján

…nem a békák, hanem a Győri Filharmonikusok muzsikálnak. Ez nem egy áprilisi tréfa, hanem a zenekar bolondok napi koncertje az Aqua Sportközpontban. Pár év kihagyás után a művészek ismét visszatérnek a kiváló akusztikájú koncerthelyszínre.

Győr+ 2023.02.20.

Vizet cserélnek a sátras medencében

A Győr Projekt Kft. közlése szerint február 24-től néhány napon keresztül nem használhatják majd az Aqua Sportközpont sátras medencéjét a látogatók.

Pécskai István 2023.02.11.

Megnyílt a tanmedence az Aqua Sportközpontban

Február 6-án megnyílt, s azóta várja az úszni vágyókat az Aqua Sportközpont tanmedencéje. A 10 méter széles, 16 m hosszú, 90 centiméter mély, 33 fokos vízzel rendelkező medence környezetét korszerűsítették, kicserélték fölötte a LED-izzókat. Hétfőtől tehát kifogástalan körülmények között sportolhatnak a létesítménybe érkezők, akik az öltözőket is használhatják.

Győr+ 2023.02.08.

Úszni, vagy nem úszni? Ez itt a kérdés…

Hétfőn megnyílt az úszni tanulók előtt az Aqua Sportközpont tanmedencéje, újraindulhatott a tanmedencében az úszásoktatás - ez adta a Nyakkendő nélkül című műsorunk következő adásának témáját.

Nagy Roland 2022.02.19.

Cseh Lacival tempózhattak az Olimpiai Ötpróbások Győrben

Az Ötpróba Magyarország egyik legnagyobb szabadidősport rendezvénysorozata, egy mozgalom amelynek olimpiai ciklusonként több tízezer résztvevője van. Az indulók különböző sportágakban próbálhatják ki magukat, és értékes ajándékokért pontokat gyűjthetnek.

MTI 2022.01.18.

Magabiztos győzelemmel kezdték az évet a magyarok

Az olimpiai bronzérmes magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztos játékkal, 14-9-re legyőzte Győrben a montenegrói csapatot a világliga európai selejtezőjének nyitányán, idei első mérkőzésén.

Ficsór Dávid 2021.07.27.

Felújították a medencét

Kedden délelőtt átadták a nagyszabású fejlesztésen átesett 33 méteres medencét az Aqua Sportközpontban. Igaz maga a vízfelület már korábban is megvolt, most gépészeti felújítást, világításfejlesztést és a környéken lakók nyugalmának biztosítása érdekében hangszigetelési munkálatokat is végrehajtottak a csarnokon.

Hirdetés