Címke: állattartás
Hirdetés
Győr+ 2024.03.22.

Kutyajó élet

Győrben kiemelt szerepet kap az állatvédelem, ezt bizonyítja az is, hogy az önkormányzat 2023-ban és 2024-ben is minden eddiginél nagyobb keretet biztosított az ezzel foglalkozó szervezetek számára. Nem győzzük azonban elégszer hangsúlyozni a felelős állattartás fontosságát. A kutyatartás, a négylábúakkal való következetes élet mellett a többi között erről is szó esett a Pink és Szóda 19. adásában.

Győr+ 2024.03.22.

Pink és Szóda: Kutya a családban!

Kiskedvencek, főleg a kutyusok kapják a főszerepet a Pink és Szóda 19. adásában, ahol Sebestyén Rékát és Fürediné Tóth Zsuzsannát látják vendégül női magazinunk műsorvezetői. Premier 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Mireider Máté 2023.12.30.

Robbanás és nyüszítés

Jellemzően egy naptári évben két időszak van Magyarországon, amikor egymásnak feszül két olyan tábor, akik egyébként nem találkoznak egymással a társadalmi vita színpadján. A háziállat-tulajdonosok és a tűzijátékot kedvelők örök vitája talán sosem ér véget.

Herkely Ákos 2023.11.13.

Téli törődés

Királyfi Péter állatvédelemmel, állattartással foglalkozó polgármesteri referens hosszasan ecsetelte a Magunk Köztben az állatokkal való törődés fontosságát, szükségességét akkor is amikor az időjárás hidegebbé válik.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.19.

Mindig elkel a segítség: motorosok fogtak össze az állatokért

A Motorokkal az Állatokért Szigetszentmiklós és Térsége Egyesület a Four Rivers Chapter Hungary csapatával kiegészülve gyűjtött adományt a Győri Állatmenhely és a Papagájmentő Alapítvány részére. Támogatásból sosem elég, hiszen mind a két szervezet rengeteg kis kedvenccel foglalkozik, a szőrmókok és a tollasok pedig nagyon hálásak a felajánlásokért, csakúgy, ahogy gondozóik, akik meghatottan vették át az adományokat.

Győr+ 2023.10.15.

Veszélyes lehet az „önsétáltatás”

„Nem kell neki póráz, tökéletesen hallgat rám!” Sajnos egyre többször hangzik el ez a mondat a győri gazdik szájából is, aztán jön egy váratlan, kiszámíthatatlan helyzet és meg is van a baj. Jöhet a kórház, az állatorvos és persze a rendőrség. A kutyatámadásos esetek jó része elkerülhető, ha betartjuk a jogszabályokat.

Csollán Tamara 2023.09.30.

Hétvégén Szentiván a macskák mekkája

Idén is megrendezte nemzetközi macskakiállítását a Felis Hungarica, szombaton és vasárnap a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban mutatkozik be a nagyközönségnek több mint 300 macska, akik itthonról és a határon túlról is érkeztek.

Hirdetés