Címke: állásbörze
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.09.30.

Ezrek állásbörzéztek a munkalehetőség jegyében

Több ezren fordultak meg az immár hatodik alkalommal megrendezett Arrabona Állásbörzén, amit ezúttal az ETO Park Hotelben lehetett felkeresni. 41 kiállító, mintegy 450 friss állásajánlattal várta az érdeklődőket. A börze főszervezője szerint az elmúlt két év különösen sok kihívást hozott az emberek életébe és a munkaerőpiac is jelentősen átalakult. Ennek ellenére vagy talán éppen ezért sok szabad állás van Győrben és a régióban is, ahol rengeteg cég várja a lehetőleg minél képzettebb és mobilisabb munkaerőt.

ZKA 2021.09.17.

Arrabona Állásbörze: 38 cég, több mint 400 állásajánlat

Bár Győrben és térségében minimális, mindössze egy százalékos a munkanélküliség, az állásbörzéknek komoly létjogosultsága van. Ez hangzott el pénteken, az immár negyedik alkalommal megrendezett Arrabona Állásbörzén.

hirdetés
Győr+ 2021.05.10.

A legfrissebb állásajánlatok

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályának állásajánlatai:

Győr+ 2021.04.18.

Lehetőségek sora az Egyetem állásbörzéjén

Weboldalon böngészhető állásajánlatokkal és élőben bejelentkező vállalatokkal indult a vasárnapig tartó XXVI. Győri Állásbörze, amelyet idén online formában rendez a Széchenyi István Egyetem. Az érdeklődőket közel 150 állás- és gyakornoki lehetőség várja többek között informatikai, gépész- és járműmérnöki, valamint gazdasági területeken.

Hirdetés