Címke: állásbörze
Hirdetés
Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.11.07.

Népszerű volt az őszi állásbörze

Évente két alkalommal rendez nagyszabású állásbörzét a Széchenyi István Egyetem azért, hogy lehetőséget teremtsen a cégek és a leendő munkavállalók közötti kapcsolatteremtésre. A börze célcsoportjába tartoznak az egyetemi hallgatók mellett a diplomások, a pályakezdők és a szakképzett fiatalok is. Ezzel a rendező intézmény még több lehetőséget kínál a cégeknek maguk és termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik és munkavállalóik kiválasztására.

Arrabona Állásbörze 2023.09.06.

Felkészülés az állásinterjúra

A jól megírt önéletrajzodnak, szakmai tapasztalatodnak köszönhetően túljutottál az első válogatási fordulón, következik az interjú. Összeszedtünk pár tipikus témakört, amit majdnem minden alkalommal feltesznek a HR szakemberek.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.14.

Egyre nagyobb kihívás megfelelő munkaerőt találni

A munkaadóknak egyre nagyobb kihívást jelent megfelelő munkaerőt találni, ezért komoly segítség a cégek, de a munkát keresőknek is egy-egy állás- vagy karrierbörze. Pénteken az ETO Park Hotelben rendezték meg az Arrabona Állásbörzét, ahol ezúttal 39 vállalkozás mutatkozott be és kínált munkalehetőségeket az érdeklődőknek. A kiállítók többsége visszajáró vendég a rendezvényen, de volt olyan cég is, aki most először próbált új munkatársakat találni. Az Arrabona Állásbörzén az elmúlt 4 évben a cégek több mint 6000 aktív álláskeresővel találkoztak személyesen.

Győr+Média 2023.03.29.

Tippek az ideális munkahely megtalálásához

Belegondoltál már, hogy nappalaink legnagyobb részét a munkahelyünkön töltjük? Többet vagyunk ott, mint férjünkkel, feleségünkkel, barátokkal és ismerősökkel. Csak néha fordul elő, hogy valaki pár beszélgetés alapján köt házasságot, vagy egy életre szóló barátságot. Mégis ez a helyzet alakul ki akkor, amikor munkahelyünkről kell döntenünk. Hosszú távon szeretnénk jó állást találni egy interjú alapján. Ezért szeretnénk segítséget adni ahhoz, hogy a munkahely kiválasztásában a lehető legjobb döntést hozzuk.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.30.

Ezrek állásbörzéztek a munkalehetőség jegyében

Több ezren fordultak meg az immár hatodik alkalommal megrendezett Arrabona Állásbörzén, amit ezúttal az ETO Park Hotelben lehetett felkeresni. 41 kiállító, mintegy 450 friss állásajánlattal várta az érdeklődőket. A börze főszervezője szerint az elmúlt két év különösen sok kihívást hozott az emberek életébe és a munkaerőpiac is jelentősen átalakult. Ennek ellenére vagy talán éppen ezért sok szabad állás van Győrben és a régióban is, ahol rengeteg cég várja a lehetőleg minél képzettebb és mobilisabb munkaerőt.

ZKA 2021.09.17.

Arrabona Állásbörze: 38 cég, több mint 400 állásajánlat

Bár Győrben és térségében minimális, mindössze egy százalékos a munkanélküliség, az állásbörzéknek komoly létjogosultsága van. Ez hangzott el pénteken, az immár negyedik alkalommal megrendezett Arrabona Állásbörzén.

Győr+ 2021.05.10.

A legfrissebb állásajánlatok

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályának állásajánlatai:

Győr+ 2021.04.18.

Lehetőségek sora az Egyetem állásbörzéjén

Weboldalon böngészhető állásajánlatokkal és élőben bejelentkező vállalatokkal indult a vasárnapig tartó XXVI. Győri Állásbörze, amelyet idén online formában rendez a Széchenyi István Egyetem. Az érdeklődőket közel 150 állás- és gyakornoki lehetőség várja többek között informatikai, gépész- és járműmérnöki, valamint gazdasági területeken.

Hirdetés