Hirdetés
Címke: AGROFEED ETO-SZESE
Hirdetés
Győr+ 2021.10.15.

Hatalmas csata, egygólos vereséggel

Hazai pályán fogadta az Agrofeed ETO-UNI Győr a BFKA-Veszprém együttesét. Hatalmas csatát láthattak a Magvassy Sportcsarnokba kilátogató nézők.

Győr+ 2021.09.22.

A begyűjtött két pont után a Pler érkezik

Két idegenbeli mérkőzésen két pontot szerzett eddig az Agrofeed ETO SZESE - UNI Győr NBI/B-s felnőtt férfi kézilabda csapata. Pénteken este hazai pályán a Plert fogadják.

Győr+ 2021.05.31.

ETO: Dupla ezüst az utánpótlásban

Idő előtt lett vége az utánpótlás-bajnokságoknak, így az ETO az alsóbb osztályokban indította utánpótlás-csapatait, ahol kiemelkedő eredményeket értek el a fiatalok.

Győr+ 2021.05.23.

Tartotta magát az ETO-Szese, sajnos mégsem győztek

Bő ötven percig tudtuk tartani a PLER-Budapest tempóját a mérkőzés során, az utolsó tíz percre azonban csapatunk elfáradt, így ellenfelünk a lefújásra öt gólos előnyt kovácsolt magának. – olvasható a klub honlapján.

Győr+ 2021.05.09.

Győrben is győzni tudott a listavezető

Komoly megmérettetés várt az Agrofeed ETO SZESE férfi kézilabda csapatára szombaton este az NB IB Nyugati csoportjában. A győriek listavezető Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) csapata ellen léptek pályára. Immár nézők előtt.

Győr+ 2021.05.02.

Ismét a Farkasok győztek

Férfias küzdelem szemtanúi lehettek azok, akik élőben követték a szombati mérkőzést az Agrofeed ETO-SZESE Facebook oldalán. Sajnos azonban a zöld-fehéreknek megint nem sikerült pontot szereznie a Farkasok ellen.

Győr+ 2020.10.19.

Sima győzelem a Magvassyban

Magabiztos játékkal nyerte meg az AGROFEED ETO-SZESE a férfi kézilabda bajnokság NBI/B 5. fordulóját a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat