Férfi kézilabda

A begyűjtött két pont után a Pler érkezik

Fotó: etokc.hu
Győr+
2021.09.22. 17:34

Két idegenbeli mérkőzésen két pontot szerzett eddig az Agrofeed ETO SZESE - UNI Győr NBI/B-s felnőtt férfi kézilabda csapata. Pénteken este hazai pályán a Plert fogadják.

A nyitófordulóban a Balatonfüred ellen még nem termett babér (33-25 lett a vége a hazaiak javára), azonban a szezon második idegenbeli találkozóján már begyűjtötte az idei bajnoki szezon első pontjait a győri gárda. A Pécs elleni mérkőzést végig a kezében tartotta az ETO, és végül magabiztos, kilenc gólos győzelmet aratott:

Pécsi VSE – Agrofeed-SZESE ETO-UNI Győr 23 – 32  (13-17)

A csapat vezetőedzője, Kovácsovics László a siker után tömören és a következő feladatokra koncentrálva értékelt: „Csapatként felléptünk a nulladik lépcsőfokra, 24 óránk van örülni és hétfőtől dolgozunk tovább.”

A folytatás pedig már most pénteken következik, amikor is a Pler-Budapest érkezik vendégjátékra a Magvassy Mihály Sportcsarnokba.

A PLER az első fordulóban az NBI/B-ben újonc Komárom VSE otthonában aratott nagy arányú győzelmet (15-36), majd hazai pályán fogadta a BFKA-Balatonfüredet, akikkel döntetlen mérkőzést játszott (29-29). Jól kezdte tehát a szezont a soron következő ellenfél.

Az Agrofeed-SZESE ETO-UNI Győr – Pler-Budapest találkozó 19.00 órakor kezdődik, előtte kapunyitás 18.00 órától.

A 2021/2022-es érvényes szezonra a bérleteket a pénteki mérkőzést megelőzően lehet megvásárolni, a későbbiekben pedig a Therápia Borkereskedésben (9022 Győr, Pálffy u. 1.) lesz erre lehetőség. A belépő/bérlet megvásárlása a védettségi igazolás bemutatását követően lehetséges.

Forrás: etokc.hu

Kapcsolódó témák: #AGROFEED ETO-SZESE | #férfi kézilabda | #Győr |