Férfi kézilabda

ETO: Dupla ezüst az utánpótlásban

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2021.05.31. 10:31

Idő előtt lett vége az utánpótlás-bajnokságoknak, így az ETO az alsóbb osztályokban indította utánpótlás-csapatait, ahol kiemelkedő eredményeket értek el a fiatalok.

Ifjúsági és serdülő csapataink is két fronton mérettettek meg ebben a szezonban. Sajnos az utánpótlás bajnokságokat ebben a szezonban is idő előtt állította le a Magyar Kézilabda Szövetség, fiatal tehetségeink azonban ezt követően az NBII Észak-nyugati és a Győr-Moson-Sopron megyei férfi felnőtt bajnokságokban fejlődhettek tovább – közölte az Agrofeed ETO-SZESE csapata.

A csapat az ifjúsági bajnokságban a lefújáskor a harmadik helyen állt. Tizenhat mérkőzésen léptek pályára Rosta Miklós tanítványai, melyből mindössze négy verséget szenvedtek, egy döntetlent játszottak, és tizenegyszer arattak győzelmet. Az NBII férfi felnőtt Észak-nyugati csoportjában ezüstérmet szerzett Rosta Miklós csapata, 22 mérkőzésen lépett pályára a csapat, melyből mindössze három vereséget szenvedett, egy döntetlent játszott és 18-szor győztesként távozott a játéktérről.

Az ifjúsági csapat szezonjáról bővebben itt olvashatnak.

Az ifjúsági csapat. www.etokc.hu

A serdülő korosztály I. csapata a lefújáskor a hetedik, a serdülő II. a a tizedik helyen állt.. A Győr-Moson-Sopron megyei férfi felnőtt bajnokságban ezüstérmet szereztek végül, az ő szezonjukról bővebben itt ( I. csapat) és itt (II. csapat) számolnak be.

A serdülő I-es csapat. Fotó: www.etokc.hu
A serdülő II-es csapat. Fotó: www.etokc.hu
Kapcsolódó témák: #AGROFEED ETO-SZESE |