Videón az újbudai rendőrgyilkos elfogása

Győr+
2023.01.13. 10:02

Az RTL nyilvánosságra hozott egy felvételt arról, ahogy elfogták azt a férfit, aki csütörtökön éjjel intézkedés közben három rendőrt megkéselt Újbudán. A késes támadóra a rendőrök rálőttek, majd elfogták.

Ahogy pénteken reggel portálunk is megírta, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és be akar jutni oda.

A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, majd a férfi az egyenruhásokra támadt. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. Az egyik rendőr, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.  ​

Az RTL közzétett egy felvételt az elfogásról. A videón hallható ahogy az elkövető segítségért kiállt, miközben a rendőrök erősítésre várnak.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #gyilkosság | #rendőrgyilkosság | #rendőrség | #újbuda |