Hirdetés
Győr750

Arrabona Évszázadai: ma rendezték a középdöntőt

Fotó: Kiss-Máté Noémi
Németh Boglárka
2021.05.14. 18:09

11 győri általános iskolából összesen 47 négyfős csapat szállt harcba, hogy a legjobb legyen. Az elődöntőben 6 Totó-t kellett kitölteni, de a gyerekek szerint a legizgalmasabb feladat a mostani középdöntő.

Hirdetés

Ekkor ugyanis egy térkép alapján a város nevezetes helyeit keresik fel a versenyzők, a különböző állomásokon pedig különböző feladatok várják őket.

Fotó: Kiss-Máté Noémi

A vetélkedő főszervezője, Prédlné Németh Margit, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ igazgatóhelyettese a játék diákoknak meghirdetett részével kapcsolatban elmondta, a regisztrált 6–7. osztályos tanulók  nagyon élvezik a versenyt. Miközben egymással mérkőznek meg, csapatban dolgozva és együtt gondolkodva kell történelmi jellegű vagy a várossal kapcsolatos kérdéseket megválaszolni.

Fotó: Kiss-Máté Noémi

A középdöntőből 10 csapat juthat majd tovább a döntőbe, amit a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban rendeznek majd meg, ezzel zárul majd le az idei rendhagyó verseny, amellyel a szervezők Győr királyi várossá válásának 750. évfordulója előtt is tisztelegnek.

Televíziós szerkesztő: Németh Boglárka

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Arrabona Évszázadai | #Győr |
Hirdetés