Újabb játékos távozott az ETO keretéből

Győr+ Fotó: paksifc.hu
2023.06.22. 11:36

Igaznak bizonyultak azok a hírek, hogy a 2023/2024-es szezont már nem Győrben kezdi meg Kovács Krisztán, s bár továbbra is zöld-fehér mezben fog focizni, de Pakson és az első osztályban.

Örömmel jelentjük, hogy immáron a huszonhárom éves Kovács Krisztián is csapatunk tagja. Kovács az ETO-tól érkezett Paksra, és karrierje során eddig még csak Győrben futballozott. Az elsősorban jobb oldali védő száznyolcvannyolc NBII-es mérkőzést abszolvált hat szezon alatt, valamint U16-tól U21-ig stabil játékosa volt a korosztályos U-válogatottaknak– kezdték új játékosuk bemutatását a Paksi FC honlapján.

„Nagy örömmel töltött el, mikor hallottam a paksi megkeresésről, nagy megtiszteltetés, hogy itt folytathatom a karrierem. Egyáltalán nem volt nehéz döntenem, számomra ez egy hatalmas előrelépés, és büszkeséggel tölt el, hogy a magyar csapat tagja lehetek. Az utánpótlás-válogatott csapatokból már korábban megismerhettem paksi játékosokat, így szerintem nem lesz gond a beilleszkedésemmel. Célom, hogy minél több játéklehetőséget harcoljak ki, és szeretnék bizonyítani az edzői stábnak és a szurkolóknak is. Vezetőedzőnk a támadófutballt preferálja, amit az erősségemnek tartok, így remélem, mihamarabb elsajátítom az elvárásokat” – fogalmazott a honlapnak Kovács a papírok aláírását követően.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB I | #NB II | #Paksi FC |