Papp Milán a Kazincbarcikában folytatja

HAK Fotó: ETO FC Győr
2023.06.14. 15:17

Újabb távozó neve derült ki az ETO FC Győrnél: Papp Milán szerződtetését a Kolorcity Kazincbarcika SC jelentette be.

Papp Milán Szegeden kezdte a pályafutását, majd a Puskás Akadémiához került. Több élvonalbeli klub második csapatában is szerepelt, fiatal kora ellenére rengeteget játszott már a felnőttek között, első gólját alig 17 évesen szerezte.

Az ETO FC Győr színeiben 27 alkalommal lépett pályára. Védőként két gólt szerzett, a hatodik fordulóban a Tiszakécske, míg a tizenkettedikben a Szentlőrinc ellen volt eredményes. Mindez talán kiemelkedő, 196 cm-es magasságának és jó technikai képzettségének is köszönhető.

Az agilis, harcos, belső védő poszton bevethető játékos a nyári felkészülést már a Kolorcity Kazincbarcika csapatában kezdi meg. – írta hivatalos honlapján a klub.

Egyébként a tavasszal már távozott az ETO-tól Babati Benjámin, Priskin Tamás pedig visszavonult a profi futballtól. Kiss Bencét és a kölcsönjátékos Szendrei Ákost elvitte a Kecskemét, Kovács Krisztiánnal kapcsolatban a Paksi FC érdeklődését emlegetik többen, míg Óvári Zsoltra állítólag a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vetette ki a hálóját…

A szurkolók érthetően várják már, hogy az esetleg átalakuló szakmai stábról vagy érkező játékosokról mikor érkezik hír, de egyelőre ezekről nincs hivatalos bejelentés, csak a szóbeszéd. Edző fronton egyébként leginkább Csertői Aurél és Mátyus János neve forog, de persze az is lehet, hogy marad Antonio Muñoz a kispadon.

Egy biztos: a 13. helynél előrébb kell végeznie egy ekkora múltú csapatnak…

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #NB II |