Újabb fejlemény: korábban már elítélték sikkasztás miatt az ETO volt futballistáját

Győr+ Illusztráció: Pixabay
2023.03.06. 15:37

Előbb körözték, ezért besétált a győri rendőrségre, később úgy nyilatkozott, nem bujkált, mert nem volt neki miért. Most viszont kiderült, korábban sikkasztás miatt 1,2 hónap felfüggesztett börtönre ítélték az ETO korábbi válogatott játékosát.

Az elmúlt napokban az egykori ismert győri játékos rendőrségi ügyeitől volt hangos a magyar sajtó egy része és a jelek szerint a történetnek még nincs vége.

Az üggyel rendszeresen foglalkozó sportal.hu most arról ír, hogy az ETO és az Újpest egykori játékosát sikkasztás miatt már elítélték 1 év 2 hónap börtönre 2020-ban, ám a szabadságvesztés végrehajtását akkor két évre felfüggesztették.

A lapnál jelentkezett a volt futballistát alkalmazó egyik cég ügyvezetője, aki azt mondta, szerinte 503 ezer forinttal nem tudott felé elszámolni.

Egy közös ismerősünk miatt adtam munkalehetőséget Tibornak, miután értesültem róla, hogy az ETO-tól történt elküldése után meglehetősen szorult anyagi helyzetbe került. 2016 májusa és júliusa között dolgozott nálam két és fél hónapot, ám ez idő alatt kétszer is meglopott. Első ízben százezres nagyságrendű összeggel nem tudott elszámolni, de azt később ledolgozta, majd másodszor 503 ezer forinttal rövidített meg” – magyarázta a cégvezető.

Forrás: sportal.hu

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #sikkasztás |