Továbbra is lélegeztetőgépen van Csollány Szilveszter

Fotó: Csollány Szilveszter Facebook oldala
Győr+
2022.01.08. 08:09

Az egész ország aggódik a tornászért, de csak nagyon keveset lehet tudni az állapotáról.

Az 51 éves sportoló, Sydney olimpiai bajnoka, aki Győrben kezdett el tornázni, korábban több oltásellenes posztot is közzétett közösségi oldalán. Később azonban kiderült az ausztriai munkája miatt – egy kismartoni klubnál edzett gyermekeket – megkövetelték tőle az oltás felvételét.

Az olimpikon egydózisú vektorvakcinát, Janssent kapott. De sajnos már későn, csupán két héttel azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba, így gyakorlatilag nem tudott kialakulni a megfelelő védelem a szervezetében – írja a Blikk.

„Aggódunk érte. Sajnos, a felesége nem kommunikál a külvilággal, így mi sem tudunk semmi újat Szilasról” – mondta Magyar Zoltán a tornaszövetség elnöke. „Figyeljük a híreket és nagyon szurkolunk neki, hogy az élete legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Sajnos úgy tűnik, itt már itt már csak két válasz lehet, hogy elvesztette a csatát vagy nem.”

Csollány Szilveszter december 6-án került intenzív osztályra. A fővárosi Korányi kórházban az ország legjobb koronvírus-orvosai kezelik őt, Magyarország legkiválóbb doktorai vigyáznak rá.

Forrás: Blikk

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #Magyarország | #sport |