Több poszton is bevethető játékos érkezését jelentett be az ETO

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.07.08. 16:37

Marku Albion személyében a védelem jobboldalán és a középpályán is bevethető egyszeres albán válogatott játékossal erősödött az ETO FC Győr kerete.

Albion 2000. október 14-én született Rrëshenben. A több poszton is bevethető játékos pályafutását a Shënkolli és Kukësi ifjúsági csapatainál kezdte, majd később profi szinten játszott az AF Brians és Shkëndija Tiranë csapataiban. Nemzetközi tapasztalatait a Lokomotiva Zagreb, valamint kölcsönjátékai a KF Laçi és Partizani Tirana csapatainál szerezte. 2022-ben csatlakozott a Dinamo Tirana együtteséhez, ahol szintén meghatározó játékosként teljesített, a nyártól pedig már csapatunk zöld-fehér mezében szerepel.

Albion az albán utánpótlás-válogatottak után a felnőtt nemzeti csapatban is pályára lépett 2022. októberében egy Katar ellen 1-0-ra megnyert találkozón. A 23 esztendős játékos izgatottan várja, hogy pályára léphessen ETO-mezben.

Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok ehhez a nagy múlttal rendelkező klubhoz és együtt küzdhetünk az élvonalban. Mindenki szívélyesen fogadott a csapatnál, nagyon jól éreztem itt magam. Remélem, hogy a következő szezonban a lehető legjobb tudásomat fogom nyújtani, hogy segítsem a csapatot és sikeresek lehetünk – mondta Marku Albion az eto.hu-nak.

Korábban írtuk:
Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |