Újabb erősítés érkezett az ETO csapatához

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.07.05. 16:56

A védelem megerősítésére érkezett az ETO FC Győr következő nyári igazolása, az albán válogatott Eneo Bitri személyében, aki 2025 nyaráig írt alá a zöld-fehér csapathoz.

Eneo Bitri Albánia fővárosában, Tiranában született 1996-ban. Az albán Tomori csapatában kezdte futballpályafutását, majd profi karrierje a Partizani Tirana gárdájából indult. Jelentős nemzetközi tapasztalatra is szert tett, ugyanis megfordult Kazahsztán, Csehország és Norvégia élvonalában, majd legutóbb a lengyel Ekstraklasában futballozott a Cracovia csapatában, ahol a Vålerengától szerepelt kölcsönben.

A 192 cm magas belső védő hazája válogatottjában 2022. október 26-án debütált, melyben három alkalommal lépett pályára, emellett az összes európai kupa selejtezőiben is szóhoz jutott.

Bitrivel a győri csapat védelme még stabilabbá válhat, magasságából adódóan a fejjátéka is átlag feletti. A 26 esztendős játékos már nagyon várja, hogy pályára léphessen új csapatában.

Először is nagyon örülök, hogy Győrben folytathatom a pályafutásom” – kezdte Eneo Bitri, majd így folytatta: Ez egy új kihívás lesz a karrieremben, amit szeretnék sikerrel venni. Azért érkeztem, hogy a csapat erőssége legyek, és ennek érdekében kétszáz-százalékos teljesítményt akarok nyújtani. Várom már, hogy megkezdjük szereplésünket a bajnokságban!” – nyilatkozta az eto.hu-nak.

Korábban írtuk:
Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #igazolás | #labdarúgás |