Rendbontások a Honvéd elleni meccsen: közleményt adott ki az ETO FC

Győr+ Grafika: ETO FC
2024.03.12. 17:35

A hétfő esti ETO FC Győr – Budapest Honvéd FC bajnoki mérkőzés második félidejében történt rendbontások miatt az ETO FC Győr belső vizsgálatot rendelt el - szerepel a klub frissen megjelent közleményében.

A közösségi médiában sok poszt született az ETO-Honvéd meccs közbeni, lelátón történt atrocitásokról. Több kommentben is erőszakos cselekedetekről számoltak be a posztolók, a helyszínre mentő is érkezett a beszámolók szerint. Több helyen a klubot, mások a szervezőket, vagy a biztonsági szolgálatot hibáztatták a történtekért. Az ügyben belső vizsgálatot rendelt el a klub, és mint a posztban írják, két ember megsérült, valamint egy lengyel állampolgárral szemben a rendőrség indított eljárást.

A klub közleményét változtatás nélkül közöljük:

A tegnap esti ETO FC Győr – Budapest Honvéd FC bajnoki mérkőzés második félidejében történ rendbontások miatt klubunk belső vizsgálatot rendelt el, melyben minden fél felelősségét vizsgálja annak érdekében, hogy az ügy mielőbb tisztázódjon.

A mérkőzést biztosító szerv két kollégája megsérült az incidens során, ami után a rendőrség 1 lengyel állampolgár ellen indított eljárást.

Klubunk a továbbiakban is elítéli az erőszak minden formáját, és teljes mellszélességgel kiáll azért, hogy Szurkolóink biztonságban tekinthessék meg mérkőzéseinket!

Forrás: eto.hu

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Győr | #honvédség | #labdarúgás | #rendbontás |