Az Asztalitenisz Világfesztivál ünnepélyes megnyitója

Koncert és fényfestés, így ünnepeltek az asztalitenisz kiválóságai!

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.06.23. 06:53

Fantasztikus hangulat uralkodott szerda este a belvárosban, hiszen látványos felvonulással, koncerttel, bemutatóval és fényfestéssel hivatalosan is megnyílt az 5. Ifjúsági Asztalitenisz Világfesztivál. A rendezvénynek június 21. és 26. között a győri Olimpiai Sportpark ad otthont.

Győr sportos város, ennek egyik újabb ékes bizonyítéka, hogy ezekben a napokban városunkban mérik össze tudásukat az asztalitenisz ifjú tehetségei. Bár már javában pattognak a labdák az Olimpiai Sportparkban, a hivatalos megnyitót szerda este a Széchenyi téren tartották a szervezők.

A rendezvény felvonulással indult, a dobosok, táblavivők és zászlóvivők a Megyeháza téren gyülekeztek, onnan indultak át a Széchenyi térre. A megjelenteket az önkormányzat nevében Rózsavölgyi László, az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke, valamint Nátrán Roland, a MOATSZ elnöke, az ITTF alelnöke köszöntötte.

Az est műsorvezetője Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique volt.

A BRO’n’SIS együttes produkciója, RockMilady koncertje, és a néptánc bemutató mellett, a fényfestés óriási élményt nyújtott a megjelenteknek.

A fesztivál természetesen csütörtökön folytatódik, a részletes programokat ide kattintva tekintheti meg.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos