Kadler Gusztávra emlékeztek a Győri Vízitelepen

Szigeti Sándor Fotó: Kajak-Kenu Győr
2023.09.22. 11:07

Szeptember 19-én volt négy éve, hogy elhunyt a magyar és a győri kajak-kenu sport ikonikus alakja, sportvezetője, Kadler Gusztáv. Győr korábbi díszpolgárának emléke előtt főhajtással tisztelegtek a kajak-kenusok.

Egykori tanítványai, kollégái, barátai, a győri kajak-kenu sport nagy közössége rótta le tiszteletét a kiváló szakember emléke előtt csütörtökön délután a Győri Vízitelepen. Virágokkal és főhajtással adóztak a többszörös magyar bajnok sportoló, sportvezető, a Magyar Kajak-Kenu szövetség korábbi alelnökének emléktáblájánál.

„Sajnos Guszti nagyon korán távozott, nélküle a Graboplast Győri VSE nem lehetne ma az ország egyik legnagyobb és egyik legeredményesebb klubja. Szellemisége pedig ma is iránymutató az egyesület számára” – mondta el a Győr+ Médiának Weisz Róbert.

„Természetesen nem véletlen az sem, hogy róla neveztük el a győri országos maraton kajakbajnokságot, íly módon is szeretnénk megőrizni az emlékét” – tette hozzá a Graboplast Győri VSE kajak-kenu szakosztályának elnöke.

Kadler Gusztáv emléktábláját két éve avatták fel a Győri Vízitelepen.

Kapcsolódó témák: #Graboplast Győri VSE | #kajak-kenu | #megemlékezés |