Hozzátok a legnagyobb kereplőket! – szurkolóinak üzent az ETO

Szigeti Sándor Fotó: O. Jakócs Péter
2023.06.04. 08:41

A csalódottság után már a mai bronzmeccsre készül a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. A szurkolóknak azt írják: „Szükségünk lesz rátok! A csüggedés soha nem jó tanácsadó, ezért veszünk egy mély levegőt és megmutatjuk a világnak, milyen fából faragtak bennünket." Videót is készítettek!

Megható videóval jelentkezett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata azok után, hogy nagy csatában elveszítették a Final Four első mérkőzését a címvédő norvég Vipers ellen. A szurkolóknak egyebek közt azt írták: megmutatják, milyen fából faragták őket és drukkerekkel közösen megcsinálják a bronzmeccset!

Fotó: O. Jakócs Péter

A bejegyzést változatlan formában közöljük:

🤜🏻🤛🏻 Vasárnap ismét harcba mennek a Csajok

🫶🏻 A csüggedés soha nem jó tanácsadó, ezért veszünk egy mély levegőt és megmutatjuk a világnak, milyen fából faragtak bennünket.

🤝🏻 Ehhez szükségünk lesz rátok, szurkolókra is. Úgyhogy készüljetek ☝🏻a leghangosabb csatakiáltásokkal, ☝🏻a legnagyobb kereplőkkel és csináljuk meg együtt ezt a BRONZMECCSET.

👉🏻Nadine-on is látszik a mai meccs csalódottsága, de higgyétek el, ő is feltámad poraiból, mint ahogy a csapat is. ✨👇🏻

Az ETO ma 15.15-től a dán Esbjerg ellen játszik a harmadik helyért a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. A találkozót óriáskivetítőn is meg lehet nézni Győr belvárosában, a Rómer ház melletti Nefelejcs közben. A fináléban a Fradi ellenfele a kétszeres címvédő Vipers lesz. A döntő 18.00-kor kezdődik.

A négyes döntő tegnapi első napja egyébként nézőcsúcsot döntött:

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #Bajnokok Ligája | #Final Four | #Győr | #sport |