Fűzy András: „Meg kell próbálnunk innen továbblépni”

Győr+
2024.07.02. 13:45

Ezüstérem a bajnokságban, bronzérem a Magyar Kupában - a SERCO UNI Győr női kosárlabda csapatának legutóbbi szezonját értékelte Fűzy András klubelnök.

Sikeres szezont zárt a csapat, hiszen a SERCO UNI Győr, hiszen a bajnokságban ismét bejutott a fináléba, ahol az előző évhez hasonlóan újra ezüstérmes lett, a Magyar Kupában viszont egy helyet javított, és harmadik lett. Emellett az Euroligába is visszatért az együttes, és két győzelmet is aratott, több meccset pedig nüanszokkal veszített csak el.

Fűzy András elnök így értékelte az évet: „Tudtuk, hogy a tavalyi szezon tanulóév lesz számunkra. Igyekeztünk az elvárásoknak és a feladatoknak megfelelő erősségű kerettel neki vágni az évnek, de szinte az első hetekben hosszú ideig elnyúló sérüléssorozat vette kezdetét. Ez át is írt mindent, hiszen a tervezett keret mindössze egyetlen edzésen tudott közösen részt venni, meccsen viszont egyszer sem álltunk fel úgy, hogy valaki vagy valakik ne hiányoztak volna.

„Folyamatosan kellett újratervezni, így ha ezt nézzük, akkor a bajnoki ezüst nagyon szép eredmény, és bár a Magyar Kupát hazai környezetben rendeztük, és szerettünk volna ott is döntőt játszani, a korábbi évek után, amikor volt, hogy a négybe sem jutottunk be, a bronz is szép eredmény. Meg kell próbálnunk innen továbblépni, ami nem lesz könnyű, de az elmúlt két év eredménysora után ennél nem szeretnénk alább adni.”

Forrás: gyorikosar.hu

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #sport |