Elismerték az ETO-s hölgyek sikereit

Fotó: Vig Norbert
Ficsór Dávid
2022.06.07. 16:22

A sportos keddi nap az ETO FC Győr női labdarúgócsapatának köszöntésével zárult a Városházán. Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester méltatta a Magyar Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes gárdát délután.

A városvezető kiemelte, a kiváló sporteredményekért sokat dolgoznak a sportegyesületek tulajdonosai, vezetői, játékosai és az önkormányzat is igyekszik a lehető legjobban segíteni a klubokat.

„A női labdarúgók Dr. Dézsi Csaba András polgármester úr támogatásával már a tavalyi évben nagyot léptek előre, amikor kieső pozícióból az ötödik helyet szerezték meg a bajnokságban, idén pedig megnyerték a Magyar Kupát és másodikak lettek a bajnokságban, ami hatalmas fejlődés a tavalyi évhez képest. Bízunk benne, hogy az ETO-nál bekövetkezett tulajdonosváltás következtében a férfi csapat is hasonló eredményeket tud majd felmutatni a jövőben” – mondta Radnóti Ákos.

Horváth Cs. Attila, az ETO női szakágának vezetője a rendezvényen megköszönte az önkormányzat és a szponzorok támogatását, a klub vezetésének a segítséget. Hangsúlyozta, nagyon szerettek volna élen végezni a bajnokságban is. Ennek ellenére nem lehetnek elégedetlenek, hiszen nagyon keményen dolgoztak ebben a szezonban a hölgyek és a szakmai stáb is, és azon lesznek, hogy a következő pontvadászatban akár a legfényesebb érmet is megszerezzék. Németh Loretta, a csapat egyik meghatározó játékosa úgy fogalmazott, sok munka kellett ezekhez a szép eredményekhez, és fontos volt a tehetséges fiatalok mellett a tapasztalt labdarúgók jelenléte a pályán és a pályán kívül, akik stabilitást adtak a gárdának.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #híradó | #köszöntés | #labdarúgás |