Dörnyei Balázst és Vágó Attilát is eltiltották

Győr+ Fotó: Pixabay
2023.06.24. 15:55

Ahogy a Győr+ Média is megírta: megdöbbentő jelenet borzolta a kedélyeket az ETO–Ferencváros női labdarúgó-bajnoki döntőt (0-3) követően, amelyet Győrben rendeztek: Dörnyei Balázs a hazaik, míg Vágó Attila a Fradi részéről viselkedett sportemberhez nem méltóan. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága meghozta döntését az ügyben.

A két szakember közötti összetűzést most nem szeretnénk ismét feleleveníteni, meglehetősen méltatlan volt a viselkedésük, legyen elég ennyi. Aki esetleg mégis érdekelnének az előzmények, az elolvashatja ITT és IDE kattintva.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága most meghozta az ítéletet, elsőként Vágó Attilával szemben, akinek az ügyét június 14-én tárgyalták, s az alábbi döntést hozták:

„Az FT Vágó Attila asszisztens edzőt (FTC) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 5 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre eltiltotta, továbbá pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.”

Ekkor közölték azt is, hogy a „A FEB elnöke a Vágó Attila asszisztens edzővel (FTC) kapcsolatos fegyelmi ügyben Dörnyei Balázs vezetőedzővel (ETO) szemben is elrendelte a  fegyelmi eljárás lefolytatását.

Ennek eredménye pedig június 21-én született meg, ahol az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az alábbi döntést hozta:

Dörnyei Balázs vezetőedző (ETO) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Forrás: mlsz.hu

Kapcsolódó témák: #MLSZ | #női labdarúgás |