Nincs még vége az ETO-Fradi női focimeccsen történt balhénak

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.06.03. 11:25

Újabb részletek láttak napvilágot a bajnoki döntő lefújását követő sportszerűtlen jelenetekről. Mindkét fél megszólalt az ügyben.

A sportal.hu úgy értesült, hogy amikor Dörnyei Balázs elsétált Vágó Attila és a Fradi-stáb más tagjai előtt, akkor odaszólt, hogy „Minek örülsz, te bohóc g.ci…”. A Fradi másodedzője ekkor leköpte a győri vezetőedzőt. 

Elsőként mentem oda az általam nagyon nem kedvelt Vágó Fannyhoz és még a Bajnokok Ligájához is sok sikert kívántam. Vágó Attila azt kérdezte, „mit akarsz itt, te csicska ge.i…?” Valóban bohócnak neveztem, de nem szidtam az anyját vagy káromkodtam. Később odajött, azt hittem, le akar fejelni, hátraléptem, aztán arcon köpött. Régóta foglalkozom küzdősporttal, úgy meg tudnám ütni, hogy elájul egy másodperc alatt. De az nem való focipályára– mondta Dörnyei a sportal.hu-nak.

„A labdarúgó-szövetségtől jelezték, hogy fegyelmi eljárást rendelnek el. A tévéfelvételeken nem látszik az eset, talán a saját kameráink rögzítették. Sokatmondó, hogy a Fradi két vezetője elnézést kért tőlem a helyszínen” – tette hozzá az ETO FC női labdarúgó csapatának vezetőedzője.

A Ferencváros közleményt adott ki. 

„Az FTC sportszerűtlennek tartja Vágó Attila megnyilvánulását, ez nem volt méltó a Fradihoz. Ugyanakkor szükségesnek látjuk megjegyezni, hogy az ellenfélnek sem árt méltó módon viselkednie, …a másik provokálása szintén nem sportemberhez méltó magatartás. Ami természetesen nem menti fel az FTC másodedzőjét, haladéktalanul kivizsgáljuk az esetet és megtesszük a szükséges lépéseket” – írta a fővárosi klub.

Forrás: sportal.hu

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #ferencváros | #női labdarúgás |