Felháborító! Dörnyei Balázst arcon köpte a Fradi másodedzője

Pécskai István Fotó: O. Jakócs Péter
2023.06.02. 11:55

Megdöbbentő jelenet borzolta a kedélyeket az ETO–Ferencváros női labdarúgó-bajnoki döntőt (0-3) követően, amelyet Győrben rendeztek.

A vendégek másodedzője, Vágó Attila a lefújást követően arcon köpte a győri csapatot irányító Dörnyei Balázst. Az ügy azért is felháborító, mert semmilyen előzménye nem volt. Dörnyei, aki korábban 15 évig dolgozott a Fradinál, sportszerűen gratulált az ellenfél játékosainak és a szakmai stábjának is a bajnoki sikerhez (a Fradi 2-0-s összesítéssel lett aranyérmes), az FTC segédtrénere ennek ellenére durván szidalmazni kezdte őt.

,,Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetett, majd arcon köpött, pedig meg sem szólaltam. Természetesen nagyon ideges lettem az eset után, a játékosaimnak kellett lenyugtatniuk, hogy ne próbáljak elégtételt venni. Vágó Attiláról tudni kell, hogy rendkívül agresszív ember, korábban egy kapusedző kollégáját megütötte, a mostani tette csak annak meglepő, aki nem ismeri. Horváth Cs. Attila szakágvezető jelezte a köpést a játékvezetőnek, kérdés, hogy lesz-e bármilyen következménye az esetnek. Tizenöt évet dolgoztam a Fradinál, a csapat több játékosával is megöleltük egymást a lefújás után, gratuláltam nekik az aranyéremhez– nyilatkozta Dörnyei Balázs a Győr+ Médiának.

Kapcsolódó témák: #balhé | #ETO FC Győr | #ferencváros |