Derbire készül Győr: plusz vendégszektorokat nyitottak meg Gyirmóton!

Szigeti Sándor Grafika: gyirmotfc.hu
2023.07.30. 15:33

Plusz vendégszektorokkal és megemelt büfékapacitással készülnek a ma délutáni győri derbire Gyirmóton! Az ETO FC látogat az Alcufer Stadionba a nyitófordulóban.

Rég övezte akkora érdeklődés a két győri csapat összecsapását, mint most. A felfokozott hangulat annak is köszönhető, hogy az ETO rekordmennyiségű igazolással vág neki az új szezonnak, Világi Oszkár pedig kijelentette: céljuk a feljutás az NB I-be! A két csapat ráadásul rögtön a nyitófordulóban összecsap.

A találkozó előtt a Antonio Munoz csapata üzent is, sőt, az ETO az ultrákkal közös edzést is tartott!

Nagyon vártuk már, hogy végre elkezdődjön a bajnokság! Külön öröm számunkra, hogy városi derbivel nyitjuk szezont, ahol nagyon kemény kilencven perc vár ránk egy jó erőkből álló Gyirmót ellen. Tisztában vagyunk vele, hogy hatalmas a várakozás, nagyon sok szurkoló fog biztatni bennünket a helyszínen, akiknek örömet akarunk szerzeni egy jó eredménnyel!” – nyilatkozta Antonio Munoz vezetőedző a klub honlapjának.

A gyirmótiak higgadtan, de legalább ilyen elszántan készülnek az összecsapásra, és nem titkolták, hazai pályán ETO-veréssel kezdenék az új szezont.

A helyszínen lassan minden áll a kezdésre, olyannyira, hogy az elmúlt napokban plusz vendégszektorokat nyitottak meg a zöld-fehér drukkereknek, és a Gyirmót FC honlapja arról is beszámolt, hogy a vendégszurkolóknak dupla, megemelt kapacitással működnek majd a büfék.

A várva várt összecsapásról természetesen a Győr+ Média is beszámol! Kezdés ma 17.30-kor!

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Gyirmót FC |