Czeglédi Diánával van az erő

Pécskai István Czeglédi Diána/Facebook
2023.01.22. 08:09

Czeglédi Diána életében központi szerepet játszik a sport. Fél évig vezette a Győri Atlétikai Club (GYAC) fitnesz szakosztályát. Jelenleg is tart Ukido-edzéseket az óvodásoknak, emellett erőnléti tréningekkel segíti az ifjú cselgáncsozókat.

Nemcsak edzőként, hanem versenyzőként is sikeres: gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy ma már többszörös világbajnoknak és Eb-győztesnek mondhatja magát. 2021-et Eb- és vb-győzelemmel zárta fitneszben. Legutóbb az olaszországi Európa-bajnokságon figure kategóriában diadalmaskodott, a szlovéniai vb-n pedig negyedik lett.

Az eredményeim mögött nagyon sok munka van. Fiatalként otthon nem igazán kaptam meg a szükséges támogatást, hogy sikeres sportoló legyek. Saját magamnak, az akaratomnak köszönhetem leginkább, amit elértem. Hat esztendővel ezelőtt kezdtem el komoly szinten edzeni. Négy év alatt a modell kategóriától eljutottam a figure és a fitnesz kategóriáig natúr versenyzőként. Az évek alatt rengeteget tanultam, igyekeztem saját magamat mindig úgy edzeni, hogy eredményesen szerepeljek a nagy nemzetközi versenyeken, vb-ken és Eb-ken” – mesélte a Győr+ Médiának Czeglédi Diána, a győri kórház dolgozója.

A munkája mellett igyekszik minél több időt arra fordítani, hogy továbbképezze magát.

A céljaim között szerepel a családalapítás, és hogy fejlesszem magam a sport világában. Sokaknak tartozom köszönettel a támogatásért. Köztük van a GYAC, Kovács János, a Vital Judo Klub vezetője, Lakatos Mihály és Palecián Judit. A nemzetközi és a magyar IBFF-szövetségnek szintén hálás vagyok, és persze a munkatársaimnak, valamint a barátaimnak, akik a legnehezebb helyzetekben is támogatnak” – mondta Diána.

Kapcsolódó témák: #cselgáncs | #fitnesz | #GYAC | #Győr+ TV | #híradó | #sport | #ukido |