Plusz motiváció

Az olimpia kajak-kenus büszkeségeit díjazta a Patent

Fotó: a szerző felvétele
Ficsór Dávid
2021.10.07. 16:54

A tokiói olimpián remeklő győri kajak-kenusokat köszöntötte Kocsis Róbert vezérigazgató a Patent Security vezetőivel.

A női kenu párosok 500 méteres versenyén 5. Balla Virág-Takács Kincső duó és a férfi kajak 1000 méteren első Kopasz Bálint látogatott csütörtökön kora délután a Patent Csoport Mécs László utcai központjába. A sportolókat elkísérték a GYVSE vezetői, az aranyérmes kajakost pedig az edzője, vagyis az édesanyja is.

„A Patent 30 évvel ezelőtti alapítása óta az a hitvallásunk, hogy vissza kell adnunk valamit annak a területnek és közösségnek, ahonnét kinőttünk, ahonnét a munkánkat kapjuk. Ennek a visszajuttatásnak nagyon fontos része a sporttámogatás. Egyik legfontosabb számunkra a kajak-kenu sportág, ezen belül is az a három ember, akik ilyen csodálatos eredményeket hoztak az olimpiáról. Természetesen nagyon büszkék vagyunk rájuk és szerettük volna a támogatottjaink közé tartozó sportolóknak megköszönni ezeket a csodálatos pillanatokat, amiket szereztek nekünk” –mondta a családias hangulatú rendezvényen Kocsis Róbert.

Kocsis Róbert (Fotó: Ficsór Dávid)

A sportolók természetesen nagyon örültek az ajándékoknak. Kopasz Bálint a Győr Plusznak azt mondta, megtisztelőnek érzi az ilyen meghívásokat, jól esik számára a fogadtatás és az, hogy mennyi szeretet kap a cégvezetőktől, a barátaitól és az ismerőseitől. Plusz motivációt ad számára, hogy a későbbiekben is van értelme a legmagasabb szinten sportolni. Tokió aranyérmese éppen jól megérdemelt pihenőjét tölti, mely egy hosszú szezon méltó lezárása.

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Kapcsolódó témák: #Győr | #híradó | #kajak-kenu |