Klasszis tornászok

A kórházban lévő Csollány Szilveszternek üzent Berki Krisztián

Fotó: MTI/Földi Imre
Szigeti Sándor
2021.12.13. 18:07

Csollány Szilveszter koronavírusos, továbbra is lélegeztetőgépen ápolják. Ma délután egy másik olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián üzent neki.

Berki Krisztián 2012-ben Londonban szerzett olimpiai aranyat lólengésben, most pedig a Facebook-on üzent Sydney bajnokának, Csollány Szilveszternek, aki annak idején Győrben kezdett el tornázni:

„Pályafutásom egyik legmeghatározóbb pillanata volt, mikor Sydneyben a Te nyakadba került az aranyérem! Sors fordító volt számomra és ennek hatására kezdtem el tudatosabban és koncentráltabban figyelni az edzésekre! Példakép lettél akkor sokunk számára, amivel egy álmot adtál nekünk, fiatal sportolóknak. Mégpedig az olimpiai álmot… Elhittem magamról, hogy ha keményen edzem, küzdök a celjaimért, nekem is össze jöhet! Sokszor edzettünk egy teremben, ezért még könnyebben hittem el, hogy talán egyszer én is lehetek OLIMPIAI BAJNOK!!! Bíztam, bíztunk benned az utolsó Világbajnokságon is, Debrecenben, ahol aranyérem került a nyakadba, ezzel mgkoronázva a hazai szurkolók szeretetét!!! Akkor is küzdöttél és tudom, hogy most is küzdesz!!! BAJNOK voltál, vagy és leszel is!!! Ahogy eddig mindent, ezt is lefogod GYŐZNI!!! Szurkolok érted Szilas, mint a pályafutásod alatt sokszor tettem!!!”

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #Magyarország | #sport |