Evezés

A GYAC evezőseit köszöntötték a győri városházán

Győr+
2020.09.11. 13:14

A Győri AC evezős szakosztálya ismét az ország legeredményesebb klubja lett a magyar, és a vidékbajnokságon is. Ezt a címet sorozatban hatodszor hódította el a GYAC.

A győri önkormányzat nevében Petrov Iván sportért felelős polgármesteri biztos köszöntötte a legtöbb aranyérmet szerzett versenyzőket, Stinner Kamillát, Fehérvári Esztert, Szabó Bencét, Forrai Dávidot és Szigeti Rolandot, valamint Alföldi Zoltán vezetőedzőt és Papp Oszkárt, aki ezekben az eredményekben még szakosztályvezetőként működött közre, időközben pedig megválasztották a GYAC elnökének.

„Az evezősöké egy olyan szakosztály, amely nemcsak a legrégebbi győri sportegyesület, de évek óta a legjobb is hazánkban, a híres budapesti klubok előtt. Mindegyik díjazott versenyző legalább három országos bajnoki címet szerzett, ez pedig elismerésre méltó teljesítmény. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, és remélem a jövőben is hasonló sikereket ünnepelhetünk– beszélt a GYAC evezőseiről Petrov Iván sportért felelős polgármesteri biztos.

A sikerünknek sok összetevője van. Kell hozzá az edzők munkája, kellenek a szorgalmas gyerekek, és szükség van a támogatók segítségére is. A klubunk folyamatosan fejlődik, nemrég egy pályázatnak köszönhetően például 36 új hajót vettünk, de modernebb lett a tanmedencénk és a csónakházunk stégje is” – mondta Papp Oszkár szakosztályvezető, a GYAC elnöke.

Televíziós szerkesztő: Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #evezés | #GYAC | #Győr+ TV | #híradó |