Lezárt akta

Többek szeme láttára bántalmazta testvérét

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.04.04. 14:40

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte a 38 éves férfivel szemben indított nyomozás vizsgálatát, aki egy társasház közös udvarán, a közelben lévőkben riadalmat keltve verte meg családtagját.

Hirdetés

Egy 38 éves szili lakossal szemben folytatott le büntetőeljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, aki 2022. február 11-én 10 óra 30 perc körül egy helyi családi ház udvarán – mivel nem volt hol laknia, de a lánytestvére őt nem akarta befogadni – szóváltást, illetve veszekedést követően megragadta a 39 éves nő nyakát és a földre lökte, illetve több esetben a haját is megtépte. A kiérkező feldühödött férfit a járőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók garázdaság vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #bántalmazás | #bűncselekmény | #rendőrség |