Testi sértés elkövetőjét keresik

Győr+
2022.12.22. 17:35

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság Pannonhalma Rendőrőrs Bűnügyi Osztálya 08010/4287/2022. bűnügyi számon eljárást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2022. október 27-én 18 óra körül Ravazdon, az Ország utcai dohánybolt melletti buszöbölben forgalommal szemben leparkolt egy fehér színű Ford Tranzit típusú gépjárművel. A megállást követően a furgont vezető erős testalkatú, zöld színű pólót viselő férfi minden előzmény nélkül két kézzel fellökte a buszmegállónál, az autó mellett álló középkorú helybeli lakost, aki elesett, és a fejét az aszfaltba beütötte.

A bántalmazás után a sofőr visszaült a gépjárműbe, odébbállt a kisteherautóval, megvárta egyik férfi utasát – aki rövid időre bement a közeli üzletbe -, majd segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta. Az eset következtében a gyalogos férfi megsérült.

A bántalmazásról a közelben lévő biztonsági kamera felvételt készített, ami IDE KATTINTVA érhető el.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik,  jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), vagy a Pannonhalma Rendőrőrsön (Pannonhalma, Petőfi utca 8/b.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Forrás: police.hu