Hirdetés
Rendőrség

Közúti ellenőrzésen bukott le a bogyoszlói férfi

Illusztráció: police.hu
Győr+
2022.03.13. 08:10

A Csornai Rendőrkapitányság befejezte a bogyoszlói férfi ellen, kábítószer birtoklása miatt indított büntetőeljárás vizsgálatát.

Hirdetés

Közúti ellenőrzés során állítottak meg a rendőrök 2021. november 27-én 23 óra 30 perckor egy személygépkocsit Bogyoszlón, a Fő utcában. Az ellenőrzéskor a gépjárműben tartózkodókkal szemben csomag- és ruházatátvizsgálást hajtottak végre a járőrök, amelynek során az autó 26 éves utasának nadrágzsebéből egy fehér, kristályos kábítószergyanús anyaggal töltött, leforrasztott végű orvosi fecskendő került elő. A fiatalember az egyenruhásoknak a helyszínen elmondta, hogy a műanyag fecskendőben kábítószer van, amely az ő tulajdona.

A rendőrök a bogyoszlói lakost elfogták, majd a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, ahol az elvégzett drogteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a férfit kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hirdetés

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárásokat elvégezte, és az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat