Hirdetés
Bűncselekmény

Garázdaság miatt rendőrkézen

Fotó: police.hu
Győr+
2022.01.19. 15:04

A csornai rendőrök egy bágyogszováti párt hallgattak ki gyanúsítottként, akik – húszfős rokonságukkal együtt – kövekkel dobálóztak, és vasrudakkal, botokkal fenyegettek egy másik családot.

Hirdetés

A rendőrségre Bágyogszovátról érkezett egy bejelentés január 18-án 19 óra 40 perckor arról, hogy egy nagyobb csoport garázdálkodik az utcán.

A rendőrök egy 36 éves nőt és 42 éves élettársát fogták el, akik húszfős rokonságukkal az egyik helybéli haragosuk háza elé mentek, majd ott kövekkel, téglákkal dobálták meg a családot, illetve az ott parkoló járműveket. Cselekményük közben vasrudakkal, botokkal, illetve egy pillangókéssel is fenyegetőztek. A veszekedés során nem sérült meg senki, azonban a gépkocsikban a rongálás miatt anyagi kár keletkezett.

Hirdetés

A járőrök a veszekedő párt elfogták, majd a Csornai Rendőrkapitányságra történt előállításukat követően csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A gyanúsítottak elismerték a bűncselekmény elkövetését, védekezésül elmondták, hogy már több éve haragos viszonyban vannak a másik családdal, akik állításuk szerint a közösségi médiában folyamatosan fenyegető, zaklató üzeneteket küldtek a számukra.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #garázdaság | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat