Rábától Rábáig: járműtalálkozó és múzeumlátogatás


2024-06-29
ingyenes program
Június 29-én a Rába győri központi telephelyére Reptéri út, Rába teherporta várják azokat, akik érdeklődnek a Rába története és gyártmányai iránt.
Hirdetés

Fedezd fel velünk a régmúlt történeteit! Látogass el Technológiai Centrumunkba, ahol egy tárlatvezetés során betekintést nyerhetsz a Rába múltjába és jelenébe.

Kísérőprogram – Járműtalálkozó
Csillogó, robosztus teherautók, speciális járművek és minden, ami Rába és mozog! Gyere el és csodálj meg pár ikonikus Rábát élőben!

Rába jármű tulajdonos vagy? 
Ha rendelkezel Rába járművel, ne habozz csatlakozni a Járműtalálkozóhoz! Mutasd be büszkén és csatlakozz a közösséghez!

Jelentkezz a Járműtalálkozóra a géppel az [email protected] e-mail címen!
Te csak jelentkezz előzetesen, majd gurulj el az eseményre, mi pedig biztosítjuk a helyet, hogy mindenki a Rába járműved csodájára járjon!

Belépés
A programok látogatása INGYENES, azonban a múzeumlátogatás a Technológiai Centrumban előregisztrációhoz kötött (létszámkorlátozás miatt).

Regisztráció a Technológiai Centrumban rendezendő múzeumlátogatásra: https://forms.gle/YyGao6RzTcZmk2tZ9

Kapcsolódó témák: #Győr |#járműtalálkozó |#programok |#rába |
további programok
2024-06-24 - 2024-06-28

XV. Győri Reneszánsz és Barokk Hét

A 2024 nyarán megrendezendő Győri Reneszánsz és Barokk Hétnek már 15 éves hagyománya van, ahol a régizene kedvelői és művelői különleges koncerteken és mesterkurzusokon vehetnek részt és hódolhatnak szenvedélyüknek.

részletek
2024-06-22

Juniális a győrszentiváni plébánián

A győrszentiváni Egyházközség június 22-én, szombaton vidám juniális napot szervez. A 10 órától délután 4-ig tartó együttlétre mindenkit sok szeretettel várnak. Lesz ingyenes ugrálóvár, lovacskázás, családi játékos vetélkedő. Minden résztvevő ingyen ebédet kap.

részletek