Őrizetbe vették a bárdos támadót

police.hu Fotó: Depositphotos.com
2022.11.22. 08:04

A budapesti rendőrök életveszélyt okozó testi sértés kísérletének gyanúja miatt vették őrizetbe a férfit, aki az Andrássy úton bárddal támadt ismerősére.

Hirdetés

Több bejelentés érkezett november 21-én nem sokkal délután három óta után a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy a VI. kerületi Andrássy úton egy férfi bárddal ütlegel egy földön fekvő embert. 

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai közeli lakásában percek alatt elfogták a feltételezett elkövetőt, a bárdot lefoglalták. A bántalmazott férfit – aki a rendelkezésre álló adatok szerint ismerte a támadót – a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A 30 éves S. Vilmost a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított nem tagadta a bántalmazást, de azt mondta, hogy magát védte. A további tanúk felkutatása és kihallgatása folyamatban van. 

Mivel gyanú merült fel, hogy az elkövető kábítószer hatása alatt állt, amit a gyorsteszt megerősített, kábítószer birtoklása vétség miatt is eljárás indult vele szemben. 

Illusztráció: Depositphotos.com

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #rendőrség |