Hirdetés
A házkutatás során további kábítószergyanús anyagok kerültek elő

Kábítószer-gyanús anyag került elő az övtáskából

Fotó: Police.hu
Police.hu
2020.04.08. 11:13

A mosonmagyaróvári nyomozók kábítószer birtoklása vétség és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki három helybéli férfit.

Hirdetés

A járőrök Levélen, a Május 1. liget utca közelében intézkedtek egy személygépkocsi utasaival szemben szerdán este, amelynek során átvizsgálták a ruházatukat és a járművet is.

A rendőrök az egyik férfi övtáskájában alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot és egy digitális mérleget találtak. A jármű egyik tárolórekeszében az egyenruhások, szintén kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó alufólia-csomagra bukkantak, ezért mindkét férfit elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott drogteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott.

Hirdetés

A nyomozók a 23 és a 25 éves mosonmagyaróvári lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Miután az egyenruhások tudomására jutott, hogy a gyanúsítottak kitől vásárolták meg a szereket, az ő lakásában is kutatást hajtottak végre, amelynek eredményeként további kábítószergyanús anyagokat tartalmazó alufólia-csomagok és műanyag zacskó került elő. A 28 éves férfit a nyomozók elfogták, előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat