Hirdetés
Több vendéggel is szóváltásba keveredett

Fegyverrel fenyegetőzött a máriakálnoki férfi

Fotó: Police.hu
police.hu
2020.09.15. 14:29

A 33 éves máriakálnoki férfi egy helybéli szórakozóhely tulajdonosával került vitába, ennek során vette elő a gáz- és riasztófegyverét.

Hirdetés

Bejelentés érkezett a rendőrségre hétfőn este negyed kilenckor, hogy egy máriakálnoki szórakozóhely előtt egy férfi garázda módon viselkedik, illetve egy fegyverrel fenyegetőzik.

A helyszínre érkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az egyik helybéli lakos italozás közben több vendéggel is szóváltásba keveredett, amiért ő kitessékelte a kötekedő férfit a klubból. Miután kiértek a szórakozóhely elé, a férfi elővette a magánál tartott fegyverét, amit az ég felé tartva tovább fenyegetőzött, lövést azonban nem adott le. A tulajdonos, valamint a segítségére siető két vendég legyűrték a földre a garázdát, és elvették tőle a fegyvert. A férfi ezután elhagyta a helyszínt.

Hirdetés
Fotó: Police.hu

A rendőrök adatgyűjtést követően a férfit lakásán elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították – az elsődleges információk szerint – gáz- és riasztófegyverrel fenyegetőző 33 éves helybéli lakost, akit a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #Győr-Moson-Sopron | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat