Hirdetés

Az online nyelvtanulás tapasztalatai

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.07.13. 08:00
Hirdetés

Az elmúlt időszakban a korlátozó intézkedéseknek köszönhetően mindannyian megtapasztalhattuk a bezártság érzését, az online térben mégis kinyílt előttünk a világ. Hallgatóinkat, kollégáinkat kérdeztük, hogy élték meg az online nyelvtanulást.

Hirdetés

A tapasztalatokból egyértelműen kitűnik, hogy bár a nyelvtanulók többsége szívesen vesz részt kontaktórás nyelvi képzésen, a hallgatók egyre kevésbé zárkóznak el attól, hogy online formában vegyenek részt egy-egy nyelvi képzésen, korosztálytól függetlenül.

Nyelvtanulóik előnyként emelték ki, hogy otthonról, kényelmesen tudtak tanulni; nem kellett az ingázással időt vesztegetniük, rögtön minden egy-két kattintással elérhető volt számukra, és minden tananyag könnyen visszakereshető volt, nem beszélve arról, hogy az online szótár is mindig kéznél volt.

Hirdetés

A Hatos és Társa Nyelviskola Kft. a karantén időszakában online formában segítette a nyelvtanulókat. Online nyelvvizsga-előkészítő tréningekkel, ingyenes konzultációs lehetőségekkel és az online ügyintézés kiterjesztésével is igyekeztünk a hallgatóink mellett állni. A sikeres nyelvvizsga eredmények is bizonyítják, hogy nem a tanulás formája határozza meg a nyelvtanulás sikerességét, hanem a nyelvtanulásba fektetett energia és az újhoz való alkalmazkodás képessége. A nyelviskola online oktatást segítő továbbképzésein kollégáink sok hasznos ismeretre tettek szert, elmondathatjuk, hogy ők is jelesre vizsgáztak az éles helyzetben, nem csak a hallgatóink.

Ha tehát nyelvvizsgára készülsz, csoportban, a barátaiddal, vagy egyénileg szeretnél tanulni, vagy a tavasz folyamán nem volt időd használni a nyelvet és szeretnéd a nyelvtudásodat felfrissíteni, esetleg munkát keresel, válaszd a minősített és Európa nyelvi díjas Hatos Nyelviskolát, és tanulj nálunk, tanulj velünk!

Örömmel mondhatjuk, hogy felvérteztük magunkat az újabb nehézségekre, mind technikailag, mind módszertanilag, és ha ismét a márciusi karaténhelyzethez hasonló szituációba keveredünk, akkor is ott leszünk, hogy segítsünk nektek, kedves nyelvtanulók!

(x)

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #Oktatás |
likeold
a fb oldalunkat