Hirdetés

Szünetel több vizsgálat, ellátás a győri kórházban

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.03.15. 16:53

Dr. Tamás László János főigazgató, főorvos adott ki vasárnap délután a kórház honlapján.

Hirdetés

„Március 16-tól a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban az elektív ellátásokat – fekvő, egynapos, ambuláns – a járványügyi vészhelyzetre tekintettel halasztásra kerül. Az egyértelműen sürgős esetek, a súlyos egészségkárosodás veszélye miatt és a legalább 2 hónapig nem halasztható betegségek ellátása természetesen folyamatos.

Szüneteltetésre kerülnek a szűréseket, a kontroll vizsgálatok, a fogorvosi ellátás, az elektív kivizsgálások és a gondozás. Az állapotromlás és az orvosi beavatkozás szüksége – például: varratszedés, nem halasztható kötés, gipszeltávolítás, terhesgondozás legszükségesebb esete – osztályvezető engedélyével kivételt képez.

Hirdetés

Ugyanezen naptól a leletkiadás intézményünkben szünetel, azok elérhetők az EESZT felületen. Az előjegyzett betegek értesítésre kerülnek, azonban kérjük a lakosságot, hogy jelen intézkedés végrehajtásában segítse munkánkat.
A sürgősségi ellátás eldöntése az osztályvezető főorvos szakmai döntési kompetencia és felelőssége” – olvasható Dr. Tamás László János főigazgató, főorvos közleményében.

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #PAMOK |
likeold
a fb oldalunkat