Hirdetés
Miniszterelnöki bejelentés

Nyithatnak az üzletek és a szolgáltatók

Fotó: MTI/Bús Csaba
Győr+
2021.04.06. 17:19

Átlépte Magyarországon a beoltottak száma a 2,5 millió főt, ezért holnaptól újra nyithatnak az üzletek - jelentette be Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Hirdetés

„2,5 millió honfitársunk beoltva. Újraindulhatnak az üzletek és a szolgátatások.” – olvasható Orbán Viktor Facebook oldalán, ahol egy videót is közzétett, az alábbi üzenettel:

„A mai napon fontos mérföldkőhöz érkeztünk. 2.5 milló honfitársunk beoltva. Egy éve háborús időkre emlékeztető állapotok között, korlátozások, kijárási tilalom és személyes veszteségek mellett éljük az életünket. A vírus háborút indított ellenünk, és az egyetlen győzelemmel kecsegtető fegyver a vakcina. Egy hónap alatt két és felszeresére növeltük a beoltottak számát. Ezért holnaptól nyithatnak az üzletek, és újraindulhatnak a szolgáltatások. Járványügyi intézkedések lesznek, kérem önöket, ezeket tartsák be. Az oltást folytatjuk, hasonló tempóban. Az orvosok és az ápolók munkáját köszönöm, a magyar embereket pedig arra kérem, hogy regisztráljanak, és vegyék fel az oltást. Magyarország lehet, Magyarország lesz az az európai ország, ahol a leggyorsabban jut vakcina mindenkinek. Nekünk minden élet számít.” – mondta el videóüzenetében a miniszterelnök.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #koronavírus | #vakcina | #védőoltás |
likeold
a fb oldalunkat