Maszk nélkül egy Junior Prima Díjassal

Mihályi Orsi Fotó: Győr+
2023.10.18. 10:46

Hajdú Tibor két éve tagja a Győri Nemzeti Színháznak. Ebben az évben Junior Prima díjat kapott, majd pár nappal az elismerés átadása után betöltötte 30. életévét. Most ő vallott, Maszk nélkül.

Junior Prima Díjat 2007 óta adják át, azóta, hogy a Prima Primissima díj létrehozói úgy döntöttek: külön díjjal jutalmazzák a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, harminc év alatti fiatal művészek közül azokat, akik a jók között is a legjobbak.

Miután Tibort értesítették hogy idén ő a szerencsés, leült és átgondolta vajon megérdemli-e? Mindig is jobban szerette az építő kritikát, mint a vállveregetést vagy a dicséretet. Hirtelen nem is tudott mit kezdeni azzal, hogy megnyert egy ilyen díjat. Majd miután szépen sorra vette, hogy hány helyen játszott és milyen szerepeket alakított a főiskolai gyakorlat óta azt gondolta: na jó, rendben van.

Maximalista a szakmájában, és a magánéletben is erre törekszik, igyekszik mindig fejlődni. Úgy gondolja, hogy mindenkitől lehet tanulni. Mindig pozitívan gondolkodik, a rosszindulatot és a negatív hozzáállást soha nem értette és nem fogadja el. Premier napján mindig takarít, és néha hagyja hogy otthonában eluralkodjon a káosz. De aztán mindig megrázza magát.  Erről és sok más dologról vallott Hajdú Tibor, maszk nélkül.

Az adás már visszahallgatható: