Zrínyi utcai kórházlátogatás: pótnapot hirdetett az egyetem

Szigeti Sándor | Fotó: Széchenyi István Egyetem
2022.11.09. 12:35

Egy napra megnyitja kapuit a Zrínyi utcai volt kórház - írtuk korábban. A helyek beteltek, de jó hír, hogy az egyetem a nagy érdeklődésre való tekintettel pótnapot hirdetett meg.

Hirdetés

Frissítés: 2022.11.10: A szervezők arról küldtek értesítést, hogy a pótnap is betelt.

A Széchenyi István Egyetem november 12-én, szombaton 10:00 órától egy napra kinyitja a győri Zrínyi utcai volt kórházi épületegyüttes kapuit az érdeklődők előtt – számoltunk be korábban a hírről.

Az épület sokakat vonz a kórház múltbéli történetei, a műemléki környezet emlékei és az egyetem jövőbeli tervei miatt is. Az eseményen a meghívott szakemberek a kórház tárgyi emlékeiről, az ott dolgozók anekdotáiról és az épített múltról mesélnek, az egyetem kollégái pedig a terveket mutatják be – adtuk hírül.

A Széchenyi István Egyetem most arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a november 12-ére meghirdetett helyek egytől-egyig beteltek.

Jó hír viszont, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel pótnapot hirdettek november 19-én, szombaton 10:00 órai kezdettel. A pótnapra még vannak szabad helyek, a regisztrációkatzrinyiseta@sze.hu címen várják. 

Korábban a témában:

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Széchenyi István Egyetem |