Anna és Berci

Zöld Expo és a világ legnagyobb tanórája

Győr+ Ács Tamás
2022.11.29. 11:53

Egy rendkívüli adással készült az Anna és Berci zöld világa novemberben a nézőknek, egy különös helyszínről idéztek fel egy jelentős, szeptember végi, október eleji győri eseményt, a Zöld Expót, s lestek be a világ legnagyobb tanórájára.

Mivel Annának épp Debrecenben akadt dolga, nem volt mit tenni, Berci egészen az ország másik végéig követte őt, hogy a nézőknek onnan számolhassanak be újabb fontos, környezetvédelmet érintő témákról.

Győr legnagyobb környezetvédelmi eseményét, a Zöld Expót szeptember 30. és október 2. között rendezték meg. Ennek kapcsán beszélgettek Herman Etelkával, a Környezetvédelmi Osztály vezetőjével, de ezzel még nem ért véget az adás: Anna és Berci bekukkantottak a világ legnagyobb tanórájára is, amelynek idén a győri Baksa Kálmán kéttannyelvű gimnázium adott otthont.

Mégis hogy lehetséges, hogy itt volt Győrben a világ legnagyobb tanórája? Ehhez a rendhagyó órához, amely egyébként a Zöld Expo nyitórendezvényének kísérőprogramja volt, regisztrációt követően online is csatlakozhattak a résztvevők, sőt, olyannyira bekapcsolódhattak, hogy üzenetek formájában kérdéseiket is feltehették.

De, hogy még több kiderüljön a nagyszabású eseményről és a különleges tanóráról, nézzék meg adásunkat itt: